Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesueloje dėl grožio karalienės Monicos Spear nužudymo areštuoti 7 asmenys, tarp jų – du paaugliai

Venesuelos policija dėl žiauraus aktorės, grožio karalienės Monicos Spear (29) ir jos vyro Thomo Henry Berry (39) nužudymo areštavo septynis žmones, tarp jų – moterį ir du paauglius.
Monica Spear 2004-aisiais tapo Mis Venesuela
Monica Spear - konkurso „Mis Venesuela 2004“ nugalėtoja / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip Žmonės.lt pranešė antradienį, „Mis Venesuela 2004“, žinoma serialų aktorė Monica Spear, kuri gyveno ir dirbo Jungtinėse Valstijose, bei jos Didžiojoje Britanijoje gimęs gyvenimo partneris buvo nušauti per atostogas Venesueloje. Jų 5 metų duktė per ginkluotą apiplėšimą buvo sužeista.

M.Spear ir Thomas Henry Berry buvo nušauti, jų automobiliui vėlų pirmadienį sugedus Karabobo valstijos greitkelyje, Venesuelos šiaurės vakaruose.

Šeima, beviltiškai bandydama apsisaugoti, užsirakino automobilyje, bet ginkluoti užpuolikai į mašiną paleido daug šūvių. M.Spear mirė nuo vienos kulkos. „Jai pataikė viena kulka, į dešinę ranką, ir perskrodė visą kūną“, – televizijai „CNN Espanol“ sakė M.Spear vadybininkė. Jos teigimu, į T.H.Berry pataikė trys kulkos.

Poros dukra Maya buvo sužeista į dešinę koją. Mergaitė gydoma privačioje ligoninėje Karakase, ja rūpinasi seneliai.

M.Spear nužudymas atkreipė dėmesį į didžiulį nusikalstamumą Venesueloje, dėl kurio daugelis šalies gyventojų naktį vengia eiti iš namų, kiti perka šarvuotus automobilius ar stiprina namų apsaugą.

Prezidentas: „Šis nužudymas yra smūgis mums visiems

Nusikaltimas sukėlė šoką ir pasibjaurėjimą, o vyriausybę privertė sušaukti skubų pasitarimą.

Minėti septyni žmonės buvo areštuoti dėl įtariamų ryšių su nusikaltimu, nurodė prokurorai. Keturi vyrai, viena moteris ir du paaugliai turėjo kai kuriuos šeimos daiktus.

Gerbėjai gedi nužudytos Monicos Spear
Gerbėjai gedi nužudytos Monicos Spear

Prezidentas Nicolas Maduro po šio nusikaltimo pažadėjo, kad kaltininkai pajus „geležinį kumštį“. „Niekas negali stovėti susidėjęs rankas, žmogžudystės ir smurtiniai nusikaltimai, ir šios venesuelietės bei jos vyro nužudymas yra smūgis mums visiems“, – sakė N.Maduro, kuris sušaukė merų ir gubernatorių pasitarimą skubiam kovos su nusikalstamumu planui parengti.

„Visi mes turime prisiimti atsakomybę, aš prisiimu savąją“, – sakė prezidentas, paskelbdamas, kad nacionalinė kovos su nusikalstamumu politikos grupė planą parengs per mėnesį.

M.Spear ir T.H.Berry, kuris Venesueloje turėjo nuotykinių kelionių kompaniją, susituokė 2008 metais ir augino vieną dukrą. Kalbėta, kad pora 2012 metais išsiskyrė, tačiau neaišku, ar tai padarė teisiškai.

Monica Spear
Monica Spear

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius