Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victorią Beckham paparacams išdavė prabangi rankinė (nuotraukos)

Su sūnumis eidama iš teatro dainininkė Victoria Beckham bandė pasislėpti nuo fotografų veidą užsidengdama skrybėle. Tačiau paparacams ją išdavė prabangi „Birkin“ rankinė.
1 vieta (tarp nesimpatiškiausių) – dizainerė Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Scanpix“ nuotr.

Fotografai pagavo V.Beckham, išeinančią iš teatro. Kaip rašo britų portalas Dailymail.co.uk, nors buvusi merginų grupės „Spice Girls“ narė mėgino slėpti veidą po balta skrybėlaite, ją išdavė rankoje nešama jos taip dievinama prabangi „Birkin“ firmos rankinė. Garsiojo futbolininko Davido Beckhamo žmona šios firmos rankinių  savo spintoje turi apie šimtą. Ši odinių klasikinio stiliaus rankinių kolekcija verta 1,5 mln. svarų sterlingų (apie 3,83 mln. litų).

Praėjusį vakarą 35-erių V.Beckham pasirinko baltos krokodilo odos rankinę ir rūpestingai ją priderino prie balto palto bei stilingos skrybėlės.

V.Beckham buvo užklupta su sūnumis Romeo ir Cruzu išeinanti iš teatro „Dominion“ Londone, kur žiūrėjo spektaklį „We Will Rock You“.

Nuotraukas, kaip V.Beckham bando pasislėpti nuo fotografų, rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius