-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Victoria's Secret“ ir vėl kliuvo už prastą fotošopą: „Kada tai baigsis?“

Seksualiųjų apatinių prekės ženklui „Victoria's Secret“ ir vėl kliuvo už tai, kad nevykusiai retušavo savo modelių nuotrauką, o pasipiktinę klientai retoriškai klausia „kada tai baigsis“?
Martha Hunt ir Stella Maxwell „Victoria's Secret“ reklamoje
Martha Hunt ir Stella Maxwell „Victoria's Secret“ reklamoje / „Instagram“ nuotr.

Praėjusią savaitę „Victoria's Secret“ „Instagram“ paskyroje buvo publikuota modelių Marthos Hunt ir Stellos Maxwell nuotrauka, kuri įžiebė diskusiją tarp internautų.

Žmonės atkreipė dėmesį į Marthos Hunt dešiniąją ranką, kuri pasirodė įtartinai siaura ir netikroviška ties pažastimis. Internautams taip pat užkliuvo ir kairioji manekenės ranka, kurios alkūnė (bent jau taip atrodo) kyšo iš už Stellos Maxwell nugaros – žmonėms sunku suvokti, kaip ir kodėl savo ranką Martha turėjo laikyti, kad ši susilenktų būtent toje vietoje.

Po nuotrauka pasipylė šimtai komentarų, kuriuose žmonės negaili kritikos „Victoria's Secret“: „Gėda“, „Manau, kad pas „Victoria's Secret“ turėtų atlaisvėti retušuotojo pozicija, gal domina?“, „Kai tavo grafikos dizaineris girtas“, „Kada tai baigsis?“ ir pan.

Jau ne pirmą kartą dėl prasto fotošopo kritikuojamas „Victoria's Secret“ prekės ženklas į pasipiktinusių klientų skundus nieko neatsakė ir šios nuotraukos iki pat šiol neištrynė, tad kai kurie komentatoriai net pradėjo svarstyti, kad tai – apgalvotas reklaminis triukas siekiant, kad „Victoria's Secret“ vardas nenustotų šmėžuoti socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Martha Hunt
AFP/„Scanpix“ nuotr./Martha Hunt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius