-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieša Cheryl Cole šeimos drama

Britų atlikėja Cheryl Cole išgyvena sunkius laikus – pastaruoju metu stulbinamo populiarumo sulaukusi mergina draskoma asmeninio gyvenimo nesklandumų. Paviešinta jos vyro neištikimybės istorija įgauna pagreitį, aiškėja, kad jis turėjo net 5 meilužes.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ashley Cole Cheryl

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, 26-erių Ch.Cole vyras, klubo „Chelsea“ futbolininkas 29-erių Ashley Cole‘as įklimpo labai giliai. Pasirodo, jis maldavo buvusias meilužes neišduoti jo nuotykių.

„Negaliu dėl šito prarasti žmonos. Jei jos neteksiu, nebenoriu gyventi“, – „News of the world“ duomenimis, telefonu meilužės, vardu Ann Corbitt, meldė sportininkas. A.Corbitt teigė nė nenumaniusi, kad vyriškis yra vedęs, tai sužinojusi tik ryte po intymios nakties. Dėl to neva vėliau ir nesutiko vėl susitikti.

Maža to, kad A.Cole‘as problemų dėl neištikimybės turėjo ir anksčiau, jo meilės nuotykių istoriją papildė modelis Alexandra Taylor, kuri viešai papasakojo apie vieną vakarėlį, kur susitiko su futbolininku. Vyro ji neva nepažinojo.

„Scanpix“ nuotr./Ashley Cole'as
Ashley Cole'as

„Jis flirtavo, nevaldė rankų. Kai buvome miegamajame, jis buvo gerokai išgėręs, negalėjo net dorai atlikti reikalo“, – savo tiesą drėbė A.Taylor, nors A.Corbitt tikino, kad A.Cole‘as yra išties geras meilužis. Vėliau slopinti skandalą ėmė ir klubo „Chelsea“ atstovai. Manoma, kad jų įsikišimas sulauks „Chelsea“ savininko rusų oligarcho Romano Abramovičiaus pykčio.

Tačiau neištikimojo futbolininko žmonos kantrybė trūko. Nors ji, manoma, iškentė net tris neištikimybės atvejus, suprato, kad vyras nepasikeis. Ch.Cole liepė sutuoktiniui išsinešdinti iš bendrų namų ir pareiškė norinti skirtis. Manoma, kad oficialų pranešimą apie skyrybas pora išplatins per artimiausias kelias savaites.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius