Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimirui Putinui buvo atlikta plastinė operacija?

Spekuliacijos, kad Vladimirui Putinui buvo atlikta plastinė kosmetinė operacija, dar paaštrėjo, kai jis nusprendė trečiąjį kartą užimti Rusijos prezidento postą, – praneša telegraph.co.uk.
Vladimiras Putinas taisosi akinius nuo saulės žiūrėdamas lakūnų pasirodymą
Vladimiras Putinas taisosi akinius nuo saulės žiūrėdamas lakūnų pasirodymą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

58-erių Rusijos ministras pirmininkas tokių įtarimų sukėlė prašmatniame renginyje Maskvoje, kuriame jis buvo paskelbtas kandidatu į prezidentus. Oda aplink V.Putino akis buvo visiškai be jokių trūkumų, nebuvo jokių raukšlių ar maišelių po akimis, būtent tai ir sukėlė kalbas, kad Rusijos ministrui pirmininkui buvo atlikta ne viena plastinė operacija, kad jo veidas išliktų toks jaunatviškas.

Jau kitą mėnesį V.Putinui sukaks 59 metai, jis nepaprastai didžiuojasi savo, kaip dziudo mylinčio, energingo ir aktyvaus žmogaus, įvaizdžiu ir mano, kad yra tobulas kandidatas valdyti vieną didžiausių pasaulyje šalių.

Tačiau Rusijos ministro pirmininko kritikai įsitikinę, kad jis rizikuoja tapti sovietų lyderio Leonido Brežnevo, kuris valdė šią šalį nuo 1964 metų iki pat savo mirties 1982 metais, parodija.

Pirmieji gandai, kad V.Putinui buvo atliktos plastinės operacijos, pradėjo plisti 2010 metų spalį, kai jis pasirodė spaudos konferencijoje Ukrainoje su didele mėlyne po akimi, kuri nors ir buvo užgrimuota, tačiau puikiai matėsi. Jo atstovas spaudai tuomet tvirtino, kad šis incidentas tebuvo nedidelis nesusipratimas, ir paaiškino, jog mėlynė atsirado dėl keistai kritusios šviesos ir didelio nuovargio.

Anksčiau šį mėnesį laisvasis Rusijos žurnalas „New Times“ vėl atgaivino šiuos gandus, išplatindamas straipsnį pavadinimu „What has happened with Putin's face?“ (liet. „Kas nutiko Putino veidui?“). Leidinio žurnalistai apklausė keturis iškiliausius plastikos chirurgus ir šie padarė išvadą, kad išties yra tikimybė, jog Rusijos ministrui pirmininkui buvo atlikta plastinė operacija.

Žurnale buvo rašoma, kad V.Putinui į kaktą greičiausiai buvo suleista botokso injekcija, patempta apatinių vokų oda, o į garsiuosius jo skruostikaulius įšvirkšta odą stangrinančio užpildo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius