Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vogue“ titulavo Kate Moss geriausiai besirengiančia dešimtmečio moterimi (nuotraukos)

Nors Kate Moss gyvenime netrūko narkotikų skandalų, išsiskyrimų, sužadėtuvių ir pašėlusių vakarėlių, mados ekspertų nuomone, visa tai nenuginčyja jos rafinuoto stiliaus.
Kate Moss
Kate Moss / „Scanpix“ nuotr.

Maišatis asmeniniame gyvenime supermodeliui nesutrukdė žurnalo „Vogue“ būti tituluotai geriausiai besirengiančia dešimtmečio moterimi. Teigiama, kad K.Moss turėjo daugiau įtakos moterų aprangai šį dešimtmetį nei bet kuri kita manekenė ar garsenybė. Pagrindiniai argumentai, dėl ko išrinkta būtent ji – supermodelio unikalus stiliaus suvokimas ir drąsus požiūris į madą.

Žurnalas iš viso įvardijo 11 stilingiausiai besirengiančių pasaulio moterų. Kiekviena jų gavo skirtingą titulą, kuris buvo paskirtas atsižvelgiant į aprangos stilių. 36-erių K.Moss apdovanojimas laikomas svarbiausiu.

„Kate Moss kiekvieną akimirka atrodė elegantiška ir madinga. Rinkomės moteris, kurių stiliaus suvokimas neturi rėmų, tas, kurios vilkėjo tuos drabužius, kuriuos iš tiesų norėjo vilkėti. Visa „Vogue“ kūrybos komanda ir mados ekspertai rinko šį sąrašą“, – sakė „Vogue“ stiliaus redaktorė Alexandra Kotur.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
Lady Gaga

Ekscentriškoji atlikėja Lady Gaga buvo įvertinta už lakią vaizduotę, o JAV pirmoji dama Michelle Obama – už nepriklausomybę.

„Lady Gagos apranga kalba už ją – ji tikra asmenybė. Jos stiliaus suvokimas išlavintas, ji neina per duris, kol jos rūbai neapgalvoti iki detalių. Jos apranga visada turi tikslą“, – dainininkę gyrė „Vogue“ atstovė. Pasak jos, M.Obama buvo pasirinkta, nes yra geriausiais „mados demokatijos“ pavyzdys. Britų aktorė Carey Mulligan „Vogue“ tituluotą už laisvą dvasią, o aktorė Blake Lively pavadinta geriausia „sensacija“. Britų televizijos laidų vedėjas ir modelis Alexa Chung pelnė titulą už rafinuotą gatvės stilių, o „Sekso ir miesto“ aktorė Sarah Jessica Parker – už bohemišką aukštuomenės dvasią.

„Vogue“ geriausiai besirengiančių moterų sąrašas

Dešimtmečio geriausioji – Kate Moss
Sensacingoji – Blake Lively
Ekrano sirena – Marion Cotillard
Nepriklausomoji – Michelle Obama
Amerikietiška gražuolė – Jessica Biel
Gatvės pažiba – Alexa Chung
Bohemiškosios aukštuomenės dama – Sarah Jessica Parker
Protingai prabangi – Liya Kebede
Laisvos dvasios – Carey Mulligan
Naujoji klasikė – Shala Monroque
Fantazuotoja – Lady Gaga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius