-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Vogue“ viršelis su Kim Kardashian papiktino ištikimus žurnalo skaitytojus

Kai savaitgalį pasirodė amerikietiškojo „Vogue“ viršelis su realybės šou žvaigžde Kim Kardashian, ištikimi mados žurnalo skaitytojai sukilo – jie nusivylę vyriausiąja redaktore Anna Wintour ir žada nepirkti šio numerio ar net iš viso atsisakyti prenumeratos.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Vogue“ viršelis/Annie Leibovitz nuotr.

Panašu, kad „Vogue“ viršeliu, kuriame Kim Kardashian pozavo su savo sužadėtiniu reperiu Kanye Westu, patenkinti buvo tik Kim šeimos nariai, draugai bei jos gerbėjai. O štai mados pasaulio bendruomenė tokiu viršeliu labai nusivylė ir mano, kad Anna Wintour pasidavė savo draugo Kanye Westo spaudimui.

Tikėdamasi panašios reakcijos Anna Wintour iš anksto redaktorės skiltyje paneigė gandus, kad tai Kanye priprašė viršelį atiduoti jo mylimajai. „Mano nuomone, viršelis yra ir žavus, ir jaudinantis. Ir turėčiau pridurti, kad tai buvo vien mūsų idėja: jūs galėjote perskaityti, kad Kanye maldavo manęs skirti viršelį savo sužadėtinei, bet jis nedarė nieko panašaus“, – tvirtino Anna Wintour.

„E! Online“ žiniomis, iš tiesų balandžio numerio viršelį turėjo puošti amerikiečių manekenė Kate Upton, tačiau planai staiga buvo pakeisti ir viršelis atiduotas garsiai pramogų pasaulio porai. Kate Upton nuotraukos vis tiek išspausdintos žurnale, tačiau tik kaip paprasta fotosesija. Vis tik „Vogue“ neigia šį faktą ir tvirtina, kad balandžio mėnesio viršelis nebuvo pažadėtas Kate Upton.

Stop kadras/Kim Kardashian ir Kanye Westo dukra North „Vogue“ fotosesijoje
Stop kadras/Kim Kardashian ir Kanye Westo dukra North „Vogue“ fotosesijoje

Pasirodžius šiam viršeliui socialinį tinklą „Twitter“ užplūdo žurnalo skaitytojų žinutės, kurių dauguma – neigiamos.

„24-eri ištikimybės metai amerikietiškajam „Vogue“ ir tada štai šitai“, – rašė mados tinklaraštininkas Bryanboy. Žurnalistė Nikki Finke taip pat nevyniojo žodžių į vatą: „Džiaugiuosi, kad Anna Wintour sulaukė tiek kritikos dėl viršelio su Kim Kardashian. Tas numeris turėtų išeiti kartu su maišeliu vėmalams.“ Kiti ištikimi žurnalo skaitytojai taip pat negailėjo kritikos: „Žmonės, melskitės už Anną Wintour. Ji savanoriškai sėdi antroje eilėje per madų pristatymus ir atidavė viršelį Kim Kardashian. Jai tikrai kažkas negerai“; „Kim Kardashian ir „Vogue“ neturėtų būti viename sakinyje. Taškas“; „Nusipirksiu Kim ir Kanye „Vogue“ numerį tik tam, kad galėčiau jį sudeginti“; „Jaučiuosi išduota Annos Wintour ir „Vogue“; „Aš ką tik atšaukiau „Vogue“ prenumeratą po aštuonerių metų“ ir t.t.

Šiuo viršeliu nepatenkintos buvo ir kai kurios garsenybės – štai aktorė Sarah Michelle Gellar nepabijojo išreikšti savo kritiškos nuomonės ir net paragino savo gerbėjus  atsisakyti žurnalo prenumeratos. „Na... veikiausiai teks atsisakyti „Vogue“ prenumeratos. Kas su manimi?“ – „Twitter“ rašė 36-erių aktorė.

Stop kadras/Kim Kardashian ir Kanye Westas „Vogue“ fotosesijoje
Stop kadras/Kim Kardashian ir Kanye Westas „Vogue“ fotosesijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius