Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gisele Bundchen „Vogue“ puslapiuose demonstruoja nepriekaištingą kūną praėjus vos dviem mėnesiams po gimdymo

Manekenė Gisele Bundchen antrojo vaiko susilaukė pernai gruodį, o praėjus vos dviem mėnesiams po gimdymo pozavo braziliškajam „Vogue“. Fotosesijos rezultatai paskelbti tik dabar, birželio numeryje, kurio viršelį puošia žavioji brazilė.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Garsaus fotografo Mario Testino metų pradžioje darytose nuotraukose nepriekaištinga gražuolės brazilės figūra tiesiog gniaužia kvapą. Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Birželio mėnesio braziliškojo „Vogue“ numerio pagrindinė tema – kūnas, o jo puslapiuose savo treniruotus kūnus demonstruoja ir manekenės Doutzen Kroes, Joan Smalls, aktorė Pamela Anderson, brazilų aktoriai bei atletai.

Trejų metų sūnų Benjaminą ir pusės metų dukrą Vivian su vyru amerikietiškojo futbolo žaidėju Tomu Brady auginanti manekenė pastojusi nenustojo sportuoti. 32-ejų Gisele, laukdamasi pirmagimio, užsiiminėjo joga ir kung fu beveik visą nėštumo laikotarpį tris kartus per savaitę – pertrauką padarė tik dvi savaitės prieš gimdymą. „Manau, dauguma moterų pastojusios galvoja, kad gali paversti save šiukšlinėmis ir kimšti viską iš eilės“, – yra sakiusi manekenė, garsėjanti griežta disciplina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius