Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Washingtonas: galėjau gyvenimą baigti kalėjime arba po velėna (video)

Jeigu ne svajonė vaidinti, tuomet dabar Denzelis Washingtonas galėtų būti labiau žinomas kaip garsus nusikaltėlis, o ne „Oskaro“ laimėtojas. Taip galėjo atsitikti, nes paauglystėje aktorius priklausė nusikaltėlių gaujai.
Denzelis Washingtonas
Denzelis Washingtonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Visą savo vaikystę ir paauglystę praleidęs viename nesaugiausių Niujorko rajonų, aktorius sudalyvavo ir keletoje smulkių nusikaltimų. Buvo tik laiko klausimas, kol jis būtų perėjęs prie sunkesnių nusižengimų.

„Jei ne mano troškimas tapti aktoriumi, būčiau pabaigęs savo dienas kaip dauguma nusikalstamų gaujų narių – kalėjime arba po velėna. Dalyvavau keletoje smulkių nusikaltimų, tačiau spėjau laiku pasitraukti, kol neįvyko stambesni prasižengimai“, – pasakojo Denzelis Washingtonas

Tačiau tai jis suvokė tik atsitiktinai sutikęs savo seną draugą, kuris taip pat priklausė tai pačiai grupuotei.

„Mes visą laiką leisdavome kartu. Nelegaliai važinėdavome tramvajais, siausdavome mieste ir darydavome smulkius apiplėšimus. Tačiau man išsikrausčius iš to rajono nebuvau sutikęs savo senų draugų keliasdešimt metų. Kol vieną vakarą vienas iš jų neatėjo į mano pasirodymą Brodvėjuje. Jis net 28-erius savo gyvenimo metus praleido vienose ar kitose sustiprinto rėžimo kolonijose. Mums susitikus, jis paprašė pagalbos įsigyjant būstą ir aš su malonumu padėjau. Na, bent jau taip tikiuosi, kad jis tą būstą įsigijo. Kiek žinau, vienas mūsų grupuotės narys žuvo, o trečiam pasisekė susitvarkyti savo gyvenimą ir dabar jis dirba restorano pagrindiniu virėju“, – prisiminimais dalijosi buvęs smulkus nusikaltėlis, o dabar įžymus aktorius.

Jau greitai kinuose pasirodysiančiame filme „Elijaus knyga“ ne vieną blogietį suvaidinęs aktorius dabar taps viso pasaulio gelbėtoju. Jo vaidinamas herojus saugo knygą, kurioje slypi paslaptis, galinti išgelbėti žmoniją nuo išmirimo.

Filmas „Elijaus knyga“ kinuose nuo sausio 22 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius