-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Willas Smithas ir Jada Pinkett-Smith paneigė gandus apie skyrybas

Antradienį pramogų pasaulį sukrėtė žinia, esą aktoriai Willas Smithas ir jo žmona Jada Pinkett-Smith nutarė pasukti skirtingais keliais po 13 metų trukusios santuokos. Iškart po tokių pranešimų garsi pora „Entertainment Tonight“ pareiškė, kad vis dar yra kartu ir skirtis neketina.
Willas Smithas su žmona aktore Jada Pinkett Smith.
Willas Smithas su žmona aktore Jada Pinkett-Smith. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nors ir nelabai norime kalbėti apie asmeninį gyvenimą, tačiau šį gandą privalome paneigti. Mes vis dar kartu ir mūsų santuoka yra tvirta“, – taip skambėjo oficialus aktorių pranešimas.

Prieš paskelbiant šį pranešimą, Jados atstovė taip pat paneigė ir žaibiškai pasklidusią informaciją, neva skyrybos įvyko dėl Jados romano su buvusiu Jennifer Lopez vyru dainininku ir aktoriumi Marcu Anthony. Jiedu kartu vaidina JAV televizijos seriale „Hawthorne“. M.Anthony atstovas taip pat greitai sureagavo ir paneigė gandus: „Mes griežtai tai paneigiame. Skaudu, nes tokie reikalai liečia šeimas, vaikus, draugus. Tai TIKRAI nėra tiesa.“

Poros spaudos atstovai teigė, jog jiedu dar nėra nusprendę, ar imtis teisinių veiksmų prieš gandus paskleidusį žurnalą „In Touch Weekly“.

Aktoriams artimas šaltinis „RadarOnline“ sakė: „Kaip ir kiekviena garsi pora, jiedu yra pripratę nekreipti dėmesio į įvairiausius gandus, tačiau kai tie gandai paliečia santuoką, jie negali į tai nereaguoti.“

Gandus paneigė ir sūnus

42-ejų Willas ir 39-erių Jada susituokė prieš 13 metų ir augina sūnų Jadeną (13 m.) ir dukrą Willow (10 m.) bei Willo sūnų Trey (18 m.) iš pirmosios santuokos. Jis savo „Twitter“ svetainėje taip pat patvirtino, kad gandai yra klaidingi: „Ar Willas su Jada išsiskyrė? Ne, jie TIKRAI neišsiskyrė! Ši informacija yra klaidinga.“

Jada ir Willas pirmą kartą susitiko 1990 m. serialo „The Fresh Price“ aktorių atrankoje. Jada bandė gauti Willo herojaus merginos vaidmenį, tačiau serialo kūrėjai nusprendė, jog ji per žema, kad gražiai atrodytų ekrane šalia gana aukšto W.Smitho. Po šios atrankos užsimezgė aktorių draugystė ir Jada guodė Willą po nesėkmingos santuokos su Sheree Zampino 1995-aisiais. 1997 m. Jada ir Willas susituokė, Jada tuo metu jau antrą mėnesį laukėsi pirmojo poros vaiko. 

W.Smithas šiuo metu yra vienas garsiausių bei daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių. Jis vaidino tokiuose didžiulio populiarumo sulaukusiuose filmuose kaip „Nepriklausomybės diena“, „Vyrai juodais drabužiais“, „Aš esu legenda“, „Hičas“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius