-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Williamsas pasiruošęs grįžti į „Take That“

Britų popžvaigždė Robbie Williamsas patvirtino, kad yra pasirengęs prisidėti prie savo buvusios grupės „Take That“.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkas  tvirtino, jog išsprendė visas problemas su grupės nariais ir mano, jog dabar yra pats tinkamiausias laikas vėl prisidėti prie jų.

35 metų atlikėjas paliko tuo metu labai populiarius „Take That“ 1995 metais, kad pradėtų solinę karjerą. Likę keturi grupės nariai – Gary Barlow, Jasonas Orange'as, Markas Owenas ir Howardas Donaldas –  tęsė grupės karjerą tik metus.  

Po dešimties metų jie atsikūrė ir tapo viena sėkmingiausių atsikūrusių popgrupių – du „Take That“ albumai pateko į klausomiausių albumų viršūnę, o koncertus turai buvo anšlaginiai.

Atsikūrimas su Williamsu kitiems grupės nariams tuo metu atrodė neįmanomas dėl jo išėjimo iš grupės su pykčiais, kurie ilgainiui buvo tapę žodžių karu tarp Robbie ir kitų kolektyvo vaikinų.

Tačiau dabar dienraščiui „Daily Mirror“ atlikėjas sakė reguliariai bendraujantis su grupės vaikinais ir jo sugrįžimas gali įvykti jau kitą savaitę.

„Vaikinai tikrai sutinka su tokiu sumanymu ir, manau, bus labai smagu vėl būti kartu, – tikino Robbie. – Pažiūrėsime, kas bus. Man tikrai viskas gerai, išsprendžiau savo problemas ir, manau, dabar yra tinkamas laikas prisidėti prie vaikinų, jei tik Gary Barlow paskambins. Manau, bus smagu. Tai būtų labai gerai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius