Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Willo Smitho vaikai užkariauja pramogų pasaulį

Aktoriaus Willo Smitho vaikai – duktė Willow ir sūnus Jaydenas – akivaizdu, jau savarankiškai siekia karjeros šou verslo pasaulyje.
Jadenas Smithas
Jaydenas Smithas / „Scanpix“ nuotr.

Abu yra išmėginę aktorių duoną, o 9-metė Willow, padedama reperio Jay-Z, net išleido pirmąją savo dainą. Tuo mažųjų Smithų galimybės neapsiriboja – vaikai nuo šiol ir modeliai.

12-metis Jaydenas su seserimi dalyvavo naujoje organizacijos „Keep a Child Alive“ (liet. „Išsaugok vaiko gyvybę“) labdaros kampanijoje, pavadintoje „Buy Life“ (liet. „Nupirk gyvenimą“). Drauge su suaugusiomis žvaigždėmis pasirodę vaikai parodė, kad rimtai žvelgia į savo darbą ir viešumą.

„Keep a Child Alive“ įkūrė populiari dainininkė Alicia Keys su vyru, muzikos prodiuseriu Swizz Beatz. Organizacija suteikia pagalbą, paramą medikamentais ir pastogę šeimoms, nukentėjusioms nuo AIDS ir ŽIV Afrikoje ir Indijoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Willow Smith
Willow Smith

Be Jaydeno ir Willow Smithų, kampanijai nusifotografavo aktorė Katie Holmes, tenisininkė Serena Williams, atlikėjas Usheris, pati Alicia Keys ir kiti. Ant kiekvieno jų marškinlių yra unikalus brūkšninis kodas, kurį galima nuskanuoti su specialiomis išmaniųjų telefonų programomis. Nusiskanavus kodą galima labdarai paaukoti norimą sumą.

„Buy Life“ kampanijos nuotraukų su W.Smitho vaikais ir kitomis garsenybėmis pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius