-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Winehouse ėmėsi meilės dainų

Amy Winehouse nutarė užburti savo naująjį draugą Joshua Bowmaną dainomis, dainuodama jam kūrinius apie meilę ir akomponuodama sau pianinu.
A.Winehouse nebenori tatuiruočių, primenančių buvusį vyrą.
A.Winehouse nebenori tatuiruočių, primenančių buvusį vyrą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Britų spauda juokauja, kad „naujos taktikos“ 25-erių atlikėja ėmėsi po to, kai J.Bowmanas spaudai pasakė, kad A.Winehouse „nuostabi, bet ne jo tipo“ mergina. Karibuose besilinksminanti porelė šįsyk į savo pramogas įtraukė ir pašalinius asmenis. Britų atlikėja ekspromtu atliko pasirodymą vieno Karibuose esančios Šventosios Liucijos salos viešbučio bare. Ten ji leidžia atostogas. Kai A.Winehouse nutarė surengti improvizuotą koncertą, bare be jos naujojo draugo buvo dar apie 30 žmonių, kurie įdėmiai išklausė pasirodymą.

„Vos baigusi groti, Amy nuskubėjo prie Josho, jį apsikabino ir bučiavo, – Dailymail.co.uk sakė vienas viešbučio, kuriame viskas vyko, gyventojų. – Jos balsas buvo nuostabus, visi baro lankytojai buvo nustebę išgirdę ją dainuojant. Amy atliko kelias dainas ir akivaizdžiai mėgavosi savimi“. Pasak šaltinio, J.Bowmanui tai padarė didelį įspūdį. Nors vaikinas romantiškus santykius su A.Winehouse neigia, porelė nuolat pagaunama paparacų bučiuojantis ar apsikabinus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius