Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Winehouse nori įsivaikinti kūdikį iš salos

Britų žvaigždė Amy Winehouse nori įsivaikinti kūdikį. Hito „Rehab“ atlikėja sako desperatiškai trokštanti suteikti namus vaikui iš Šv.Liucijos salos ir žada pasilikti Karibų saloje, jei jos planas išdegs.
A.Winehouse nebenori tatuiruočių, primenančių buvusį vyrą.
A.Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Amy labai rimtai svarsto galimybę įsivaikinti. Tačiau ji prisibijo, kad tai gali būti sunku, turint galvoje jos sudėtingą praeitį. Ji visada norėjo būti mama. Ji myli Šv.Liucijos salą ir tikrai persikeltų gyventi čia, jei pavyktų įsivaikinti mažylį, – teigė šaltinis. – 25 metų atlikėja pavyzdžiu laiko Holivudo aktorę Angeliną Jolie, kuri su gyvenimo draugu Bradu Pittu augina tris įvaikius ir tris biologinius vaikus. Ji nori padėti mažiems berniukams ir mergaitėms šioje saloje.“

„Amy kalbėjo apie norą įsivaikinti kūdikį iš salos ir galbūt netgi pradėti edukacinį bei muzikinį projektą saloje augantiems vaikams“, – naujienų portalui „Music News“ pripažino atlikėjos atstovas spaudai.

25 metų dainininkė į jau minėtą salą keliavo bandydama atsikratyti narkotikų priklausomybės. Prieš grįždama į Londoną rengti trečio muzikos albumo, ji tris mėnesius praleido saloje.

Kad ir kaip būtų, supratusi, jog Londono vakarėliai jai yra „per geri“, atlikėja nusprendė grįžti į salą ir ėmė galvoti apie idilišką gyvenimą. Amy sakė, kad sužinojusi, jog buvęs sutuoktinis Blake'as Fielder Civilas (kuris padavė prašymą skirtis tvirtindamas, jog Amy buvo nepakenčiama) turės kūdikį su kita moterimi, kurią sutiko reabilitacijos klinikoje, dar labiau nori suteikti jaukius namus planuojamam įvaikiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius