Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zacas Efronas reabilitacijos klinikoje šiemet gydėsi jau du kartus

Ketvirtadienį paaiškėjo, kad aktorius Zacas Efronas šiais metais net du kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje, praneša TMZ.
Zacas Efronas
Zacas Efronas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio žiniasklaidą trečiadienį apskriejo žinia, kad paauglių numylėtinis, „Mokyklos miuziklo“ (org. „High School Musical“) žvaigždė Zacas Efronas prieš penkis mėnesius buvo atsigulęs į reabilitacijos kliniką.

Zacas Efronas ir Vanessa Hudgens filme „Mokyklos miuziklas“
Zacas Efronas ir Vanessa Hudgens filme „Mokyklos miuziklas“

Vieni šaltiniai teigia, kad 25-erių aktorius bandė atsikratyti priklausomybės alkoholiui, o kiti tvirtina, kad jo bėdos kur kas rimtesnės – Zacas Efronas esą jau keletą metų vartoja kokainą.

TMZ ketvirtadienį pranešė, kad Zacas Efronas reabilitacijos klinikoje iš tiesų šiemet gydėsi jau du kartus, nes po pirmojo kurso jis atkrito ir vėl pradėjo vartoti kokainą.

TMZ šaltiniai atskleidė, kad Zacas Efronas kokainą vartojo dvejus metus, o kovo mėnesį pirmą kartą atsigulė į reabilitacijos kliniką ir joje intensyviai gydėsi kelias savaites. Balandį aktorius grįžo į Los Andželą ir pradėjo filmuotis Setho Rogeno filme „Neighbors“. Besifilmuodamas šioje juostoje aktorius vėl pradėjo vartoti narkotikus, jis nesirodydavo filmavimo aikštelėje. Kai galiausiai filmas buvo užbaigtas, Zacas Efronas dar kartą kreipėsi į profesionalus, prašydamas pagalbos.

Aktoriaus aplinkos šaltiniai teigia, kad narkotikus jis pradėjo vartoti dėl kelių priežasčių: jis nesutaria su savo tėvais, kurie iki šiol nori kontroliuoti jo gyvenimą ir priiminėti sprendimus už jį; jis nepatenkintas savo karjera, nes po „Mokyklos miuziklo“ neatliko jokio ryškesnio vaidmens; jis turi problemų dėl asmeninio gyvenimo, tačiau TMZ šaltiniai tvirtina, kad tai niekaip nesusiję su buvusia ilgamete Zaco Efrono mergina Vanessa Hudgens; aktorius pradėjo bendrauti su „netinkamais“ žmonėmis, su kuriais leisdamas laiką ir pradėjo vartoti narkotikus.

Pats aktorius kol kas nekomentavo jokių kalbų apie reabilitaciją ar savo priklausomybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius