Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žadama nutraukti Kim Kardashian ir visą jos šeimą išgarsinusį realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“

Kardashianų šeimą išgarsinęs realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ netrukus gali baigtis – to jau nori visi šeimos nariai, pavargę nuo nuolatinio filmavimosi, praneša „Radar Online“.
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian su mama Kris Jenner
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian su mama Kris Jenner / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pagrindinėmis iniciatorėmis yra neseniai mama tapusi Kim Kardashian bei šeimos klano galva Kris Jenner, neseniai pradėjusi vesti kasdienę pokalbių laidą.

„Tai buvo didžiausia visų laikų realybės šou franšizė, – sakė vienas šaltinis portalui „Radar Online“. – Tiek Kim, tiek Kris nori, kad šou baigtųsi kol dar tebėra populiarumo viršūnėje. Negana to, visi jau nori gyventi savo gyvenimus, išbandyti naujas galimybes.“

„Kim nori daugiausia laiko praleisti su dukra ir Kanye, o Kris visą dėmesį nori skirti naujai pokalbių laidai bei galbūt pradėti prodiusuoti filmus“, – pridūrė šaltinis.

Su televizijos kanalu „E!“, per kurį rodomas relaybės šou, Kardashianų šeima yra pasirašiusi kontraktą iki 2015-ųjų metų, taigi jei nusprestų šou užbaigti anksčiau, turėtų sumokėti nemažą baudą. Tačiau anot „Radar Online“ šaltinio, pinigai yra mažiausia šios šeimos problema, o nuo 2007-ųjų rodomas šou jiems jau uždirbo tiek, kad visi gali leisti sau nebedirbti visą likusį gyvenimą.

Per aštuonerius gyvavimo metus realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ parodė daugybę intymių gyvenimo akimirkų – Kourtney prieš kameras pagimdė du vaikus, Kim ištekėjo, o vėliau ir išsiskyrė, jaunėlės Kendall ir Kylie užaugo stebint visai šaliai ir t.t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius