-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žavusis Jaredas Leto atrado laiko romantiškam atokvėpiui su gražuole

Lapkričio 3-ąją Vilniuje su grupe „30 Seconds to Mars“ Vilniuje koncertuosiantis muzikantas ir Holivudo aktorius Jaredas Leto tarp koncertinio turo pasirodymų nutarė atsipūsti Pietų Prancūzijoje su savo naująja mergina.
Jaredas Leto
Jaredas Leto / „Scanpix“ nuotr.

Po pasirodymo Libane liepos 15-ąją ir prieš liepos 22-osios koncertą Džakartoje, Indonezijoje, žavusis 39-erių aktorius ir muzikantas keletą dienų praleido garsenybių mėgstamame Sent Tropezo kurorte. Trumpomis romantiškomis atostogomis J.Leto nutarė pasimėgauti kartu su naująja mergina, aktore ir modeliu Katharina Damm.

Porelė džiaugėsi vienas kitu vaikštinėdami paplūdimiu, mėgavosi Prancūzijos pakrantės vaizdais. Net pamatęs paparacus kaip visuomet jaunatviškai atrodantis J.Leto glaudė merginą prie savęs.

Pamatyti, kaip paplūdimyje atrodė J.Leto ir K.Damm, galite paspaudę čia.

Sent Tropeze kartu su ilgakoje šviesiaplauke aktorius ir „30 Seconds to Mars“ vokalistas buvo pasirodęs jau prieš porą dienų. Savaitgalį jiedu apsipirkinėjo, o J.Leto kaip tikras džentelmenas nešė pirkinių krepšius. Sekmadienio vakarą jie buvo pastebėti nedrąsiai besišnekučiuojantys, jau atsisveikinami po pasimatymo. Ar vengdamas paparacų, ar stengdamasis neskubinti naujų santykių J.Leto merginą pabučiavo tik į skruostą.

Nežinia, ar šie santykiai rimti. Dailymail.co.uk žiniomis, pastarąjį kartą J.Leto su moterimi buvo pastebėtas maždaug prieš mėnesį, tąsyk jis dėmesį rodė Serbijos manekenei Ninai Senicar.

Gausybę gerbėjų turintis išvaizdus širdžių ėdikas gali pasigirti tikra garsių merginų gausa. Tarp buvusių jo draugių tokios aktorės kaip Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Scarlett Johansson ir Ashley Olsen. Naujoji jo simpatija K.Damm taip pat yra atsikandusi draugystės su įžymybe – praėjusiais metais ji susitikinėjo su „Perl Harboro“ žvaigžde Joshu Hartnettu.

VIDEO: Thirty Seconds To Mars - This Is War
VIDEO: 30 Seconds To Mars - Closer To The Edge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius