-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiedai ant Vladimiro Putino ir gimnastės Alinos Kabajevos rankų užminė mįslę: ar Rusijos prezidentas slapta vedė?

Užsienio žiniasklaidoje pasirodė spėjimų, esą Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (61 m.) vedė perpus jaunesnę buvusią gimnastę Aliną Kabajevą (30 m.) – tokias kalbas paskatino ant jųdviejų rankų suspindę paslaptingi žiedai.
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Spekuliacijos apie slaptas Vladimiro Putino ir Alinos Kabajevos vedybas pradėjo sklisti, kai viename televizijos reportaže ant gimnastės rankos pastebėtas žiedas. Gražuolė didžiuodamasi iškėlė ranką su naujuoju žiedu ir noriai jį demonstravo operatoriams, rašo dailymail.co.uk.

VIDEO: Alina Kabajeva parodė savo naująjį žiedą

Ant Rusijos prezidento rankos taip pat pastebėtas naujas žiedas. Kol kas oficialiai nei patvirtinta, nei paneigta, kad pora susituokė.

Gandų apie Vladimiro Putino ir Alinos Kabajevos vestuves buvo pasirodę ir praėjusį rugsėjį, tačiau tada prezidento atstovas spaudai šiuos spėjimus paneigė ir pavadino juos prasimanymais iš nuobodulio.

AOP nuotr./Alina Kabajeva 2004-aisiais
AOP nuotr./Alina Kabajeva 2004-aisiais

Praėjusią vasarą Vladimiras Putinas po 30 santuokos metų išsiskyrė su pirmąja žmona Liudmila. Iš karto po skyrybų prasidėjo spėlionės, kad santuoka iširo dėl Vladimiro Putino romano su buvusia gimnaste.

2007-aisiais sportininkės karjerą baigusi Alina Kabajeva – viena talentingiausių Rusijos gimnasčių. Ji yra laimėjusi du olimpinius medalius bei pelniusi 14 pasaulio čempionatų medalių. Palikusi sporto pasaulį moteris pasuko politikos link ir tapo Vladimiro Putino partijos „Vieningoji Rusija“ nare, pateko į Dūmą. Kalbų apie tarp jos ir Vladimiro Putino užsimezgusį romaną pradėjo sklisti dar 2008-aisiais, netgi kalbėta, kad jiedu turi du vaikus. Pats Vladimiras Putinas tokias kalbas kategoriškai neigė, o Alina Kabajeva tvirtino, kad neturi vaikų nei su Putinu, nei su jokiu kitu vyru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius