Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žirinovskis pataria savo partiečiui Bilanui nebedalyvauti Eurovizijos dainų konkurse

Rusijos liberalų demokratų partijos (RLDP) lyderis Vladimiras Žirinovskis patarė savo partijos kolegai Dimai Bilanui nebedalyvauti Eurovizijos dainų konkurse ir „nešturmuoti jau užkariautų viršūnių“.
Dima Bilanas
Dima Bilanas / 15min.lt/Oksanos Školnajos nuotr.

„Dima, galbūt jau laikas leisti pasireikšti kitiems talentingiems atlikėjams, kurių kol kas nepažįsta plačioji visuomenė? Prisimink, kadaise ir tu buvai taip pat tik pradedantis, ir likimas dovanojo tau šansą“, – ketvirtadienį RLDP spaudos tarnyba citavo V.Žirinovskio žodžius dainininkui.

Anksčiau žiniasklaida, remdamasi dainininko prodiusere Jana Rudkovskaja „pranešė, kad D.Bilanas dar kartą nusprendė dalyvauti Eurovizijos dainų konkurse.

V.Žirinovskis pažymėjo, kad linki D.Bilanui sėkmės visuose jo sumanymuose kaip RLDP nariui ir Rusijos piliečiui“, pridurdamas, kad „galbūt jam būtų naudinga pagalvoti apie kitokį konkursą“.

„Žinome, kad tavo puikus balsas, kodėl tau nedalyvauti tarptautiniame Glinkos vardo vokalistų konkurse arba pačiam ko nors panašaus nesurengus, pavyzdžiui, gabiems vaikams? Kam šturmuoti užkariautas viršūnes“, – įtikinėjo RLDP lyderis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius