Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zsa Zsa Gabor 94-erių nori tapti motina

Vengrų kilmės Holivudo aktorė Zsa Zsa Gabor, kuriai vasarį suėjo 94-eri išreiškė norą tapti motina. Ji su sutuoktiniu Princu Fredericu von Anhaltu jau ieško pakaitinės motinos. CNN šią žinią pranešė 67-erių aktorės sutuoktinis.
Zsa Zsa Gabor
Zsa Zsa Gabor. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Zsa Zsa Gabor

Pasak Princo Frederico von Anhalto, tokiu sprendimu jis nori palaikyti Z.Z.Gabor, kuriai sausį buvo amputuota koja. Pastaruoju metu aktorė nuolat guli ligoninėje dėl vis prastėjančios sveikatos. Ji negali vaikščioti jau beveik 9 metus.

„Žmogui būtina turėti kažką, dėl ko būtų verta gyventi“, – žurnalistams sakė 9-asis vedybų gausa garsėjusios Z.Z.Gabor vyras. Jo nuomone, judviem susilaukti vaiko pagelbėjant pakaitinei motinai kainuos apie 100 tūkst. JAV dolerių (apie 239 tūkst. Lt). Beje, ekrano legenda turi vieną dukterį iš ankstesnės santuokos, kuriai dabar yra per 60 metų.

Medikai skeptiškai įvertino galimybę, kad 94-erių Z.Z.Gabor galėtų tapti motina. Jie priminė, jog potencialiems tėvams turėtų būti atlikta medicininė ekspertizė, įvertinta psichologinė būklė. Jei nors vienas iš sutuoktinių neatitiktų testų reikalavimų, pora teisiškai įsivaikinti vaiko negalėtų.

Žiniasklaidoje pasirodė kalbų, kad toks garsiai išreikštas noras turėti kūdikį gali būti ir Z.Z.Gabor noro pasireklamuoti ir darsyk pasišildyti gęstančios šlovės spinduliuose pasekmė.

Paskutinį kartą aktorė atsidūrė ligoninėje kovą, sužinojusi apie geros draugės Elizabeth Taylor mirtį. „Įžymybės išeina po tris, taigi, aš būsiu kita“, – pasak atstovo, tuomet savo vyrui sakė Z.Z.Gabor. Ji kalbėjo apie šių metų vasarį pasitraukusią Jane Russell ir kovo pabaigoje išėjusią E.Taylor.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius