Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalas „Time“ paskelbė įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą, kuriame – Beyonce, Miley Cyrus ir kitos žvaigždės

Žurnalas „Time“ naujame numeryje paskelbė 100 įtakingiausių pasaulio žmonių – sąraše figūruoja ne viena pavardė iš pramogų pasaulio, o atlikėja Beyonce netgi papuošė leidinio viršelį.
Beyonce ant žurnalo „Time“ viršelio
Beyonce ant žurnalo „Time“ viršelio / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Miley Cyrus Beyonce

Gegužės mėnesio numeris, kurio pagrindinė tema – įtakingiausi pasaulio žmonės, išleistas su keturiais skirtingais viršeliais. Be Beyonce galima įsigyti žurnalą ir su aktoriumi Robertu Redfordu, krepšininku Jasonu Collinsu bei „General Motors“ vadove Mary Barra ant viršelio.

Beyonce vertinama už tai, kad savo dainų tekstais skatina moteris būti nepriklausomas ir nebijoti vyrų pasaulyje būti lyderėmis.

„Time“ žurnalas Beyonce gira dėl to, kad ji sudrebino muzikos rinką su be jokios išankstinės reklamos išleistu savo albumu, kurio pardavimai buvo neįtikėtini. 32-ejų atlikėja taip pat vertinama už tai, kad savo dainų tekstais ir pasisakymais skatina moteris būti nepriklausomas ir nebijoti vyrų pasaulyje būti lyderėmis. Gerų žodžių Beyonce sulaukė ir už tai, kad būdama mažametės mergaitės mama (jos ir Jay Z dukrai Blue Ivy – dveji metai) sugebėjo surengti įspūdingą pasaulinį turą „Mrs. Carter Show World Tour“, į kurį visi bilietai buvo tiesiog išgraibstyti.

„Jos paslaptis: sunkus darbas, garbingumas ir autentiškumas. O jos atsakymas į klausimą „Ką darytumėt, jei nebijotumėt?“, regis, yra toks: „Stebėk mane. Aš tuoj tai padarysiu“. Tada ji priduria: „Gali ir tu“, – apie Beyonce sakė „Faceboo“ vykdomoji direktorė Sheryl Sandberg.

Šių metų sąraše be Beyonce galima rasti dar 40 kitų moterų – tai rekordinis skaičius.

Įtakingiausių žmonių sąraše tarp šalių lyderių, verslo atstovų bei sportininkų galima rasti ir tokių garsenybių kaip atlikėjai Miley Cyrus, Pharrellas Williamsas, Carrie Underwood, aktoriai Matthew McConaughey, Amy Adams, Kerry Washington, Benedictas Cumberbatchas, Robin Wright, režisieriai Alfonso Cuaronas, Steve'as McQueenas ir kt. pavardes.  

Tarp kitų į sąrašą įtrauktų žmonių yra futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo, popiežius Pranciškus, buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton, JAV prezidentas Barackas Obama, Rusijos lyderis Vladimiras Putinas ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius