Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalas „Vogue“ stilingiausia metų moterimi išrinko MTV kanalo laidos vedėją Chung

Žurnalas „Vogue“ geriausiai besirengiančia 2009 metų moterimi išrinko muzikinio MTV kanalo pokalbių laidos vedėją Alexą Chung, kuri nurungė kultinę supermanekenę Kate Moss bei stiliaus dievaite laikomą Sarah Jessicą Parker.
Alexa Chung
Alexa Chung / „Scanpix“ nuotr.

Anksčiau modeliu dirbusi britų gražuolė sudrumstė vandenis Jungtinėse Valstijose. Nuo tada, kai čia persikraustė vesti muzikinio kanalo autorinės pokalbių laidos, ji buvo dažnai kviečiama į aukštosios mados renginius ir madų demonstracijas.

Panašu, kad ryšiai mados pasaulyje padarė savo – mados biblija laikomas žurnalas 26–erių A.Chung iškėlė į pačią stilingiausių moterų sąrašo viršūnę.

Nuo jos nedaug atsiliko prancūzų aktorė Audrey Tautou (Odri Totu) ir serialo „Seksas ir miestas“ (Sex And The City) žvaigždė S.J.Parker.

Didžiosios Britanijos talentų šou „X Faktorius“ (The X Factor) taip pat neliko nepastebėtas madų pasaulyje: jo komisijos narės Cheryl Cole ir Dannii Minogue atitinkamai užėmė ketvirtą ir penktą vietas.

Filmų apie Harį Poterį žvaigždė Emma Watson, tapusi firmų „Burberry“ ir „Chanel“ veidu, stilingiausiųjų sąraše užėmė šeštą vietą.

Po jos eina blondinės Sienna Miller ir Diane Kruger, taip pat iš Indijos kilusi Freida Pinto.
Anksčiau varžovų neturinčia stiliaus karaliene laikyta K.Moss šįkart sąraše atsidūrė paskutinėje – 10–oje – vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius