Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalo „Elle“ viršelio veidu tapusi Scarlett Johansson pademonstravo seksualius kūno linkius

Nuo pat tos dienos, kuomet Scarlett Johansson (28) išgarsėjo juostoje „Pasiklydę vertime“ aktorė spinduliavo unikaliu ir net vintažiniu stiliumi. Tad niekas nenustebo, kuomet jai pasiūlė vaidmenį filme apie vieną garsiausių Holivudo kino kūrėjų Alfredą Hitchcocką. O štai artėjant filmo premjerai, ant žurnalo „Elle“ viršelio atsidūrusi S.Johansson dar kartą pademonstravo subtilų seksualumą.
19 vieta – JAV aktorė Scarlett Johansson
19 vieta – JAV aktorė Scarlett Johansson / „Scanpix“ nuotr.

Filme aktorę Janet Leigh vaidinančią Scarlett 2013-ųjų vasarį pasirodysiančiam žurnalui fotografavo vienas žymiausių Didžiojoje Britanijoje portretų ir mados fotografų Rankinas (tikrasis vardas – Johnas Rankinas Waddellas.

Priešingai nei filme, fotosesijoje stilistai aktorę aprėdė ne retro, o moderniais, kito sezono spalvų paletės dizainerių siūlomais drabužiais. Pilkos, baltos ir melsvos spalvos bei aptempti drabužiai akcentavo natūralius aktorės kūno linkius. S.Johansson nuotraukas galite pamatyti spustelėję čia.

Žinia, kad nė trisdešimties nesulaukusi švedų kilmės aktorė jau pasiekė šlovės olimpą. Nepaisant to, kad ji atliko ne vieną rimtą vaidmenį, Scarlett tapo vieno garsiausių mados prekinių ženklų „Dolce & Gabbana“ kvepalų reklaminiu veidu, ra6o portalas Dailymail.co.uk.

O interviu žurnalui „Elle“ moteris pasakojo apie savo kelionę – iš mergaitės į tapimą viena geidžiamiausių pasaulio moterų. „Jaučiu, kad virsmas iš jaunos moters į seksualią moterį truko gana ilgai. Už poros metų man sukaks 30, tad turėjau pakankamai laiko susitaikyti su branda. Dabar jaučiuosi tiesiog laiminga“, – pasakojo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius