Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių svajonė – patekti į karališkąsias princo Williamo vestuves

Pramogų pasaulio garsenybės neslepia susidomėjimo kitų metų balandį vyksiančiomis Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo išrinktosios Kate Middleton vestuvėmis.
Davidas ir Victoria Beckhamai
Davidas ir Victoria Beckhamai / „Scanpix“ nuotr.

Apie ketinimą paprašyti kvietimo į ceremoniją ketvirtadienį užsiminė garsusis britų futbolininkas Davidas Beckhamas. Jis su princu tądien lankėsi Šveicarijoje, Ciuriche, kur vylėsi gauti Anglijai teisę 2018-aisiais rengti pasaulio futbolo čempionatą. Beje, D.Beckhamas ir princas Williamas yra pažįstami jau seniai – princas domisi futbolu ir yra Anglijoje veikiančios Futbolo asociacijos prezidentas.

„Jis man minėjo apie sužadėtuves per keletą mūsų susitikimų. Užaugau šeimoje, kuri aistringai myli karališkąją šeimą, o karališkosios vestuvės – visai šaliai įspūdingas įvykis“, – Dailymail.co.uk žurnalistams sakė sportininkas. D.Beckhamas neslėpė, kad mintis vykti į vestuves patiktų jo žmonai garsiajai stileivai Victoriai Beckham.

Tiesa, Beckhamai – ne vieninteliai prasitarę apie norą dalyvauti vestuvėse. JAV reperis Snoop Doggas jau pasisiūlė tapti karališkųjų rūmų vestuvių dainininku. Naujasis jo singlas, pavadintas „Wet“, yra skirtas princo Williamo bernvakariui. Pasak paties reperio, kūrinys turėtų tapti ne tik princo, bet ir visų pasaulio bernvakarių himnu.

Britų žurnalistai retkarčiais šmaikštauja, kad patekti į karališkąsias vestuves svajoja daugelis didesnių ir mažesnių vietos garsenybių.

Princas Williamas ir K.Middleton Londono Vestminsterio abatijos bažnyčioje susituoks 2011-ųjų balandžio 29-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius