-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvyneline susirgusi seksualioji Kim Kardashian: „Žmonės nesupranta, kokį jaučiu spaudimą puikiai atrodyti“

Visą savo gyvenimą per šeimos realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ parodanti seksualioji Kim Kardashian nevengia paviešinti ir sveikatos problemų.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Milijonus iš modelio darbo uždirbusi 30-metė prieš kameras atviravo, jog buvo šokiruota, sužinojusi, kad jai diagnozuota žvynelinė. Kaip nurodoma medicinos žinynuose, žvynelinė arba psoriazė – lėtinė odos liga, pasireiškianti odos uždegimu ir odą dengiančiais sidabro spalvos žvyneliais. Manoma, jog ją lemia imuninės sistemos sutrikimas.

Realybės šou žvaigždė sakė, jog pirmiausia raudonas bėrimas pasirodė ant kojų, vėliau išplito ant viso kūno. K.Kardashian neslėpė panikos ir baiminosi, kad jos karjerai liga gali turėti lemiamos įtakos. Tamsiaplaukę ypač sutrikdė tai, jog paraudimus ji pamatė prieš tai, kai turėjo nusifilmuoti vienai reklamai. Tiesa, kai kuriuose siužeto epizoduose ji šypsosi, tad suprasti, ar išgąstis tikras, ar sumeluotas, nelengva.

Po susitikimo su dermatologu K.Kardashian ir vėl apniko nerimas, mat internete ji perskaitė, kad erzinantys „žvyneliai“ gali padengti visą kūną. „Mano karjera – filmuotis reklamose ar su maudymosi kostiumėliu. Žmonės nesupranta, kokį spaudimą aš patiriu dėl savo išvaizdos, – kone verkė laidoje gražuolė. – Jei priaugu vieną kitą kilogramą, žinia apie tai tuoj atsiranda bulvariniuose leidiniuose, kas būtų, jei taip baisiai išbertų kūną...“

Žinoma, kiek ironiška, jog vengdama dėmesio spaudoje dėl žvynelinės, K.Kardashian siužetą apie tai nufilmavo savo šeimos realybės šou. Vėliau modelio motina Kris Jenner įspėja dukrą, kad liga paveldėta iš jos, o dermatologas rekomenduoja laikytis ramesnio gyvenimo ritmo. Tiesa, siužetas filmuotas balandį, o ant neseniai viešumoje pasirodžiusios K.Kardashian kūno jokių žvynelių nebuvo. Tad belieka spėlioti, ar tamsiaplaukė paiso gydytojo patarimų, ar liga tebuvo išpūstas burbulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius