Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2013-aisiais „Hesburger” apyvarta Lietuvoje siekė 36 milijonus litų

Suomių tinklo „Hesburger” apyvarta Lietuvoje 2013 m. sudarė 36 milijonus litų. Palyginti su 2012-aisiais, restoranų tinklo apyvarta pernai augo 13,2 proc. ir tai yra didžiausias augimas tarp trijų Baltijos šalių (Latvijoje – 11,35 proc., o Estijoje – 9,9 proc.).
Iškylos akimirka
Mėsainis / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 Hesburger Mityba

Restoranų tinklo apyvarta Latvijoje praėjusiais metais buvo 59,4 mln. litų, Estijoje – 62,1 mln. litų. Bendrovės investicijos visose Baltijos šalyse 2013-aisiais viršijo 34 mln. litų.

„2013-ieji mums buvo sėkmingi metai tiek Lietuvoje, tiek kitose Baltijos šalyse. Pernai Lietuvoje duris atvėrė šeši nauji restoranai, šiuo metu iš viso jų yra 37. 2013 m. apyvarta šalyje sudarė 36 mln. litų, o visose Baltijos valstybėse siekė 157,5 mln. litų. Šiais metais tęsime plėtrą Lietuvoje –  planuojame čia investuoti 5 mln. litų“, – teigia „Hesburger“ plėtros direktorė Ieva Salmela.

Šiais metais tęsime plėtrą Lietuvoje –  planuojame čia investuoti 5 mln. litų.

Pasak I.Salmela, šiemet „Hesburger” planuojama atidaryti du naujus restoranus. Restoranų tinklas ketina plėstis taip pat ir kitose Baltijos valstybėse, Latvijoje planuojama atidaryti penkis, o Estijoje – tris restoranus.  

Visame Baltijos regione „Hesburger” šiemet ketina investuoti apie 25 mln. litų.

Baltijos šalyse iš viso yra 108 tinklo restoranai. Baltijos regione nėra nė vieno pagal frančizę veikiančio restorano. Iš viso Baltijos šalyse dirba apie 1100 darbuotojų. Šiuo metu veikia daugiau kaip 403 „Hesburger“ restoranai Skandinavijoje, Baltijos šalyse, Rusijoje ir Ukrainoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius