Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2013-ieji metai – rekordiškai sėkmingi natūralių lietuviškų sulčių gamintojams

Pernai metai seniausiai lietuviškų sulčių gamyklai UAB „Vaisių sultys“ buvo ypatingai sėkmingi. Įmonės pardavimai, palyginus su 2012 metais, išaugo net 60 procentų ir siekė 10 mln litų. Tai yra didžiausia įmonės apyvarta per pastaruosius penkiolika veiklos metų.
Obuolių sultys
Obuolių sultys / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Sultys

Kaip teigia UAB „Vaisių sultys“ generalinis direktorius Dmitrij Čudakov, rekordinį pardavimų augimą lėmė įmonės gaminamų produktų asortimento plėtra, įmonės naujų klientų portfelio padidėjimas ir eksportas.

„Ženkliai šoktelėjusius pardavimus pernai įtakojo keletas veiksnių: vietinei rinkai pristatėme nemažai naujų gaminių. Prapletėme “pure pack„ pakuočių liniją, sukūrėme specialią morkų nektarų liniją vaikams. Siekdami didinti produkcijos eksportą metų viduryje, kelis dešimtmečius buvusį prekinį ženklą pakeitėme nauju, moderniu – ir nuo šiol mūsų produktai žymimi nauju “Big Fruit„ ženklu“, – sako D. Čudakov.

Ilgametes natūralių sulčių gamybos tradicijas puoselėjanti bendrovės „Vaisių sultys“ strateginis sprendimas pakeisti logotipus ir produktų pavadinimą lėmė ir smarkų eksporto augimą. Vien per antrą 2013-ųjų metų pusmetį įmonės eksportas išaugo pusketvirto karto.

„Nuo pat įmonės įkūrimo, sultys ir nektarai yra gaminami tik iš natūralių, ir daugiausiai – lietuviškų vaisių ir uogų, kuriuos superkame iš vietinių ūkininkų. Aukšta gaminių kokybė mums leidžia būti konkurencingiems ir įdomiems užsienio rinkose. Ypatingai mūsų produkcija vertinama Rusijoje, Skandinavijoje bei kaimyninėje Lenkijoje“, – eksporto augimą aiškino D. Čudakov.

UAB „Vaisių sultys“ yra seniausias natūralių lietuviškų sulčių gamintojas šalyje ir sėkmingai veiklą vykdo nuo 1959 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius