-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

AB bankas SNORAS planuoja teikti finansines paslaugas Vokietijoje

Lietuvos bankas pritarė AB banko SNORAS ketinimams teikti finansines paslaugas Vokietijos Federacinėje Respublikoje neįsteigus filialo.
Snoras
Snoras / Alvydo Opulskio / 15min nuotr.

Lietuvos bankas, pritardamas AB banko SNORAS ketinimams žengti į Vokietijos finansų rinką, persiuntė Vokietijos kredito įstaigų veiklos priežiūrą atliekančiai institucijai banko SNORAS pranešimus apie ketinimus šiose rinkose pradėti teikti finansines paslaugas neįsteigus filialo, teigiama pranešime spaudai.

„Orientuojamės į aktyvias ir stipriai augančias rinkas bei siekiame atsidurti pagrindiniuose pasaulio finansų centruose. Turime tvirtą pagrindą veiklos plėtrai perspektyviose užsienio rinkose, į kurias planuojame žengti artimiausiu metu. Vokietijoje veikia didžiausios pasaulio bendrovės, dirba vieni didžiausių Europoje bankų, daug galimybių šalies atveria šios šalies vertybinių popierių biržos. Banko grupė jau išsikovojo tvirtas pozicijas Lietuvoje ir Pabaltijyje, todėl orientacija į veiklą perspektyviose užsienio šalyse yra savalaikė ir tikslinga banko veiklos kryptis.“, – teigia AB banko SNORAS valdybos pirmininko pavaduotojas Žoržas Šarafanovičius.

Be to, Ž. Šarafanovičiaus teigimu, visose naujose užsienio rinkose bankas SNORAS orientuojasi į su Lietuva bendradarbiaujančius šios šalies verslo atstovus.

Bankas SNORAS jau yra žinomas Vokietijoje bei dirba su dviem korespondentiniais bankais – COMMERZBANK AG FRANKFURT bei STANDARD CHARTERED BANK . 2009 metais vienas didžiausių pasaulio bankų bei ilgametis AB banko SNORAS partneris – Vokietijos bankas COMMERZBANK AG įteikė bankui SNORAS specialų apdovanojimą už pilnai automatizuotą ir itin kokybišką tarptautinių mokėjimo nurodymų vykdymą.

AB bankas SNORAS jau turi teisę teikti finansines paslaugas neįsteigus filialo: Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos karalystėje, Liuksemburgo Didžiojoje Hercogystėje, Nyderlandų Karalystėje, Belgijos Karalystėje, Kipro, Čekijos, Estijos ir Latvijos Respublikose.

2008 metais Bankas SNORAS įsteigė filialą Estijoje, 2009 pradėjo veikti ir banko filialas Latvijoje. Banką užsienyje atstovauja atstovybės Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystėje, Belgijoje, Čekijoje, Ukrainoje ir Baltarusijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius