-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Adams & Moore“ plėtros partneriu pasirinko lietuviško kapitalo bendrovę

Netrukus bus žengtas naujas žingsnis Jungtinės Karalystės ir Lietuvos verslo bendradarbiamo istorijoje: tarptautinės buhalterijos, mokesčių ir verslo konsultacijų rinkos senbuvė ir gilias veiklos tradicijas turinti britų kompanija „Adams & Moore“ plėtros partneriu pasirinko ir jungiasi su lietuviško kapitalo bendrove.
„Eurobaltika“ vadovė Olga Jachimovic
„Eurobaltika“ vadovė Olga Jachimovic

Tai pirmas tokio masto lietuviško ir britiško verslo susijungimas. Pagal šį sandorį nuo rugpjūčio bendrą veiklą pradėjusi su Jungtinėje Karalystėje nuo 1940 metų veikiančia buhalterijos, audito, mokesčių ir verslo konsultacijų kompanija „Adams & Moore“ bei prieš dešimtmetį Londone veiklą pradėjusi lietuviško kapitalo bendrovė „Eurobaltika“, teikianti buhalterines, mokesčių ir verslo konsultacijas fiziniams asmenims bei verslo kompanijoms.

Ne tik Jungtinėje Karalystėje, bet ir visoje Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Azijoje, Afrikoje veiklą vykdanti „Adams & Moore“ plėtrai į Rytų Europą bei Rusiją lietuvius partneriais pasirinko neatsitiktinai – kompanijos bendradarbiavo jau ne vienerius metus, per kuriuos britai spėjo įsitikinti jų profesionalumu ir teikiamų paslaugų kokybe.

Susijungimas garantuoja ne tik plėtrą, bet ir galimybę esamiems ir būsimiems kompanijos klientams gauti dar įvairesnes aukštos kokybės standartus atitinkančias paslaugas, susidūrus su problemomis jas greitai padės išspręsti tik Licencijuotų ir atestuotų apskaitininkų asociacijos (ACCA) kvalifikuoti konsultantai bei didžiulę patirtį sukaupę „Adams & Moore“ ekspertai.

Paslaugos ir toliau bus teikiamos fiziniams asmenims bei verslui: nuo individualių įmonių iki didžiulių kompanijų. Dėl bendros veiklos, kuri atneš tik teigiamus pokyčius ne tik kompanijoms, bet ir klientams, džiaugiasi abi pusės.

„Puikus „Adams & Moore“ įdirbis bei reputacija JK ir tarptautinėse rinkose reiškia, kad mūsų klientams iš Baltijos šalių, Rytų Europos bei Rusijos bus galima teikti dar didesnį spektrą verslo, audito ir mokesčių konsultavimo paslaugų.

Bendras mūsų verslas bus geriau pasirengęs dirbti klientams besikeičiančioje aplinkoje, išliks novatoriškas ir susikoncentravęs į praktinį klientų problemų sprendimą bei bus svarbi jų nuolatinės sėkmės dalis. Su nekantrumu laukiame bendros veiklos pradžios“, – kompanijų susijungimą vertino „Eurobaltika“ įkūrėja ir direktorė Olga Jachimovič. „Abi kompanijos dirbs kartu teikiant paslaugas, kurios atitinka aukščiausius profesinius standartus.

Susijungimas mums yra labai svarbus siekiant būti tarp geriausių šalies kompanijų. Dirbsime dar daugiau tam, kad klientams suteiktume aukščiausios klasės paslaugas“, – sakė „Adams & Moore“ Partneris Gori Olusina Daniel. Nuo rugpjūčio 1 d. „Adams & Moore“ oficialiai pervadinta „Eurobaltika“ savo biurą perkelia į naujas patalpas Londone ir Dartforde.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius