Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Advokatų kontoros „Borenius“ komandą papildė nauja partnerė – advokatė Džiolana Tarvainytė

Advokatų kontora „Borenius Lietuva” plečia savo veiklą: jos komandą papildė nauja partnerė, advokatė Džiolana Tarvainytė. Tai – aštuntoji „Borenius” partnerė Lietuvoje ir 53-ioji partnerė tarptautinėje įmonės grupėje, vienijančioje daugiau kaip 200 profesionalių teisininkų 6 šalyse: Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Rusijoje ir JAV.
Džiolana Tarvainytė
Džiolana Tarvainytė / „Borenius Lietuva” nuotr.

 Per 17 metų teisinio darbo praktikos Dž.Tarvainytė sukaupė daug žinių ir patirties nekilnojamojo turto, teisminių ginčų, viešųjų pirkimų teisės srityse. Įgyvendinti projektai su ilgalaikiais klientais, žinomomis Lietuvos bendrovėmis, statybos, nekilnojamojo turto, komunikacijos ir prekybos sektoriuose patvirtina įvairiapusį advokatės profesionalumą verslo teisės srityje.
 
Teisininkės karjerą pradėjusi Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijoje, daugiau nei   5 metus dirbo valstybės institucijose, susijusiose su nekilnojamojo turto bei įvairių agroverslo sričių reguliavimu.  Prieš 7 metus įkūrė savo advokato kontorą, kuri teikė platų teisinių paslaugų spektrą verslo klientams.
 
 Dž.Tarvainytė 14 metų dėstė Mykolo Romerio Universitete teisės istorijos studijas. Advokatė yra Lietuvos arbitražinio teismo arbitrė.

Džiaugiuosi, kad  mūsų komanda toliau auga ir ją papildo dar viena stipri nekilnojamojo turto, viešųjų pirkimų  ir teisminių ginčų teisės ekspertė su profesionalia ir ambicinga 4 žmonių komanda.

Dž.Tarvainytė taip pat dalyvauja advokatų  bendruomenės veikloje ir yra pelniusi  kolegų pasitikėjimą: šiais metais jau antrai kadencijai buvo išrinkta Lietuvos advokatūros advokatų tarybos nare.
 
„Džiaugiuosi, kad  mūsų komanda toliau auga ir ją papildo dar viena stipri nekilnojamojo turto, viešųjų pirkimų  ir teisminių ginčų teisės ekspertė su profesionalia ir ambicinga 4 žmonių komanda. Šiuo aktyviu ekonomikos augimo laikotarpiu statybos, nekilnojamo turto, prekybos ir reklamos sektoriams teisinės paslaugos tampa dar aktualesnės. Gilios praktinės šių verslo šakų žinios derinyje su ilgamete teisine patirtimi ir pragmatišku požiūriu į verslą padės suteikti mūsų klientams dar daugiau aukštos kokybės teisinių paslaugų“, – teigia advokatų kontoros „Borenius” vadovaujantis partneris dr. Daivis Švirinas.
 
„Mano ir „Borenius” komandas vienija tos pačios vertybės – aukšta teisinių paslaugų kokybė ir  „žemiškas“ požiūris į klientų užduotis. Didžiuojuosi galimybe įsilieti į aukštus standartus sau keliančią, entuziastingą komandą bei kartu padėti klientams įgyvendinti jų verslo tikslus“, – kalbėjo Dž.Tarvainytė.

Advokatų kontora „Borenius” priklauso tarptautinei “Borenius”  grupei, kurios ištakos siekia 1911 metus Suomijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius