Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Agrowill Group“ žemę pirko su „Orion Asset Management“ susijusi bendrovė

Viena didžiausių žemės ūkio investicijų bendrovių „Agrowill Group“ 1,9 tūkst. hektarų žemės įsigijo įmonė „Ūkininko žemelė“, susijusi su aukciono organizatore „Orion Securies“, skelbia portalas eversus.lt.
Traktorius
Traktorius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Ūkininko žemelė“ yra įsikūrusi Vilniuje, A.Tumėno gatvėje – tuo pačiu adresu, kaip ir „Orion Securies“ bei „Orion Asset Management“.

„Orion Asset Management“ vadovas Rytis Davidovičius šio fakto nepaneigė.

„Fondas siekia investuoti į tinkamą turtą, remdamasis savo strategija ir tai nepriklauso nuo pardavėjo“ – eversus.lt sakė R.Davidovičius.

„Ūkininko žemelės“ vadovas Rimas Kirdulis yra ir „Orion Agroland Value Fund I“ fondo valdytojas. Atsižvelgiant į šias sąsajas, rinkoje neabejojama, kad „Agrowill Group“ žemės atiteko bendrovei, susijusiai su „Orion Asset Management“.

„Mes nesigiliname, kas yra “Ūkininko žemelės„ akcininkai, nes “Orion Securies„ mums atstovauja jau ne pirmą kartą ir mes patenkinti jų darbo rezultatais“, – eversus.lt teigė „Agrowill Group“ valdybos pirmininkas Vladas Bagavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius