-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Akcija „Darom 2011” – jau šią savaitę

Nenumaldomai artėjant akcijai „Darom 2011“, šios akcijos organizatoriai Kaune sukvietė planuojamų tvarkyti taškų koordinatorius į mokymus, vykusius Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje. Įmonės „Endemik“ atstovė Asta apmokė savanorius kaip suteikti pirmąją pagalbą susižeidusiam bei kaip elgtis radus kenksmingų atliekų.
DSC_0057
Mokymai
Temos: 1 „Darom“

Po informatyvių mokymų savanoriai neišsiskirstė, nes Darom komanda Kaune pirmadienio vakarą kvietė neformaliam susibūrimui restorane „Miesto sodas“. Renginio metu buvo pristatyta ketvirtus metus organizuojamos akcijos idėja bei raida. Plačiau aptarta artėjanti šių metų akcija, pristatant jau nuveiktus ir dar likusius pasirengimo darbus.

Vakaro metu apdovanoti Darom komandos Kaune organizuotos Inkilų akcijos „Paukščiai grįžta į namus“ aktyviausi dalyviai, žolininkė Danutė Kunčienė ragino atsigręžti į gamtą bei jos teikiamas galimybes, renginio dalyviai turėjo galimybę „rinkti“ šiukšles nuo menamo sąvartyno, koncertavo jaunieji atlikėjai. Renginyje lankėsi ir akcijos rėmėjai. „Topo centro“ atstovas spaudai Erikas Kundreckas pasveikino akcijos organizatorius su sėkmingu pasiruošimu akcijai, pasidžiaugė galimybe remti šią gražią iniciatyvą apsivalyti miestą bei priminė, kad ne viskas, kas išmesta, yra šiukšlės, mat sena buitinė technika gali būti perdirbta ir vėl tapti naudinga. 

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius