Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ALTreklama“ gamybos vadovas D.Jurgelevičius: „Tapti lyderiais padėjo puikūs partneriai“

Prieš šešerius metus nuo sportinių prizų gamybos pradėjusi įmonė „ALTreklama“ dabar – viena iš reklamos bendrovių lyderių Lietuvoje. Įmonės gamybos vadovas Dainius Jurgelevičius džiaugėsi, kad įmonė vis daugiau eksportuoja į užsienį ir yra vertinama Lietuvoje – tapo oficialia Lietuvos krepšinio federacijos partnere. Viso to, pasak pašnekovo, nebūtų pavykę nuveikti be kokybiškų įrenginių, įsigytų iš bendrovės „InSpe“, su kuria „ALTreklama“ glaudžiai bendradarbiauja.
Įmonė „ALTreklama“
Įmonė „ALTreklama“ / „ALTreklamos“ nuotr.
Temos: 1 Reklama

– Kiek laiko gyvuoja įmonė „ALTreklama“? Nuo ko pradėjote veiklą? – klausėme bendrovės gamybos vadovo Dainiaus Jurgelevičiaus.

– Įmonė „ALTreklama“ gyvuoja šešerius metus. Mūsų vadovas anksčiau buvo gerai Lietuvoje žinomo servisų tinklo UAB „Alytaus Altas“ vadovas. Taigi kuriant naują įmonę, buvo „pasiskolinta“ dalis pirmosios pavadinimo „ALT“. Taip ir tapome „ALTreklama“. Kalbant apie pačią veiklą, pradėjome nuo sportinių prizų. Prekiavome sportininkams apdovanojimų metu teikiamomis taurėmis, medaliais ir kitais prizais. Ilgainiui tapome ir importuotojais bei pradėjome dirbti visoje Lietuvoje.

– Kaip nutiko, kad sportiniais prizais prekiaujanti įmonė tapo ir reklamos bendrove?

– Viskas vyko natūraliai. Įsigijome naujos įrangos, plėtėsi ir pati veikla. Ant medalių ir taurių lazeriais ir spausdintuvais graviravome vienus ar kitus užrašus ir pan. Kol galiausiai pagalvojome, kad galime užsiimti ir tuo. Taigi tikslingai su sporto prizais dirbome maždaug trejus metus, o po to reklamos gamyba pagal pardavimų rezultatus pradėjo lenkti sporto prizus.

Reklamos gamybos augimas, pamenu, tada ūgtelėjo net 2 kartus, o tai tikrai nemažai. Po to kasmet dvigubėjo. Šiemet, matau, bus panašiai. Labiausiai mūsų reklamos gamybos augimą iš tiesų lėmė bendravimo su kompanija „InSpe“ pradžia.

– Kaip prasidėjo „ALTreklamos“ ir „InSpe“ bendradarbiavimas? Ką įvardintumėte pagrindiniu, svarbiausiu jūsų partnerių bruožu?

– Iš pradžių susisiekėme su „InSpe“ vadybininkais, o vėliau pradėjome bendrauti ir su įmonės vadovu. Užsimezgė kolegiškas ryšys, atsirado tarpusavio pasitikėjimas, malonu, kad su bendrovės darbuotojais nuolat galima pasitarti, pasikonsultuoti. Didžiausiu įmonės privalumu ir įvardinčiau – pasitikėjimą klientu, su šia įmone bendradarbiauti išties labai paprasta.

Toks pasitikėjimas šiais laikais yra labai retas, o ypač kalbant apie darbą su brangia įranga. Tarp kitko, rugsėjo 8-ąją minėta įmonė atidaro naują medžiagų ir įrangos reklamai parduotuvę Vilniuje, pavadinimu „Reklamis.lt“.

– Kaip šiuo metu sekasi įmonei ar planuojate plėtrą?

– Šiuo metu esame vieni iš reklamos lyderių Lietuvoje. Mūsų įmonėje dirba 30 darbuotojų. Visai neseniai žengėme svarbų plėtros žingsnį – atsidarėme atstovybę Kaune. Beje, labai įdomu tai, kad ji – tame pačiame pastate kaip ir parduotuvė „Reklamis.lt“. Tai itin naudinga, nes mes esame reklamos gamintojai ir eksportuotojai, o minėtoji parduotuvė – medžiagų tiekėjas.

– Kalbėjote, kad itin daug produkcijos eksportuojate. Į kurias rinkas jau pavyko prasibrauti?

– Šiais metais dalį produkcijos pradėjome eksportuoti į Vokietiją. Tam ruošėmės ilgai – investavome į įrangą, galinčią pagaminti kokybišką produkciją. Beje, Lietuvos rinkai kol kas tokios kokybės daugeliu atveju net nereikia. Pradėjome gaminti aliuminio raideles, kurios Lietuvoje dar nelabai populiarios, nors jų kokybė, palygini su gamintomis iš plastiko, – kur kas geresnė.

Vis dėlto, iš „InSpe“ įsigijome įrangą, kuri pritaikyta taip, kad galėtume tenkinti tiek Lietuvos, tiek, žvelgiant į ateitį, ir užsakovų iš Vakarų Europos poreikius. Dar vienas iš pliusų, kad mūsų naudojami dažai yra ekologiški ir pagaminti Europoje. O didžiausia produkcijos naujovė – fototapetai, juos pasirinkę žmonės gali papuošti interjerą savo pačių padarytomis nuotraukomis. Fototapetams taip pat naudojamos ekologiškos medžiagos, o tai – dar vienas mūsų „žalias pliusas“.

– Kokiais dar pasiekimais galite didžiuotis?

– Mums labai džiugu, kad šiais metais mūsų įmonė tapo oficialia Lietuvos krepšinio federacijos partnere. Dabar, čempionato metu aktualu, atsirado interneto puslapis www.mul.lt (mes už Lietuvą) su visa atributika. Už visus suvenyrus – nuo puodelių, tušinukų iki įvairiausių smulkmenų – atsakingi esame būtent mes. Visi šie gaminiai (90 proc.) yra gaminami su „Roland“ spausdintuvais, kurie yra įsigyti iš „InSpe.“ Pastarajai už bendradarbiavimą esame išties dėkingi, nes tai glaudžiai susiję su mūsų bendrovės augimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius