Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrovė „Baltnetos komunikacijos“ nusipirko įmonę „8K“

Bendrovė „Baltnetos komunikacijos“ iš įmonės „Ogmios centras“ įsigijo 100 proc. IT paslaugų bendrovės „8K“ akcijų. UAB „8K“ bus prijungta prie „Baltnetos komunikacijų“, kuri perims visus įmonės įsipareigojimus.
Žmogus dirba su kompiuteriu
Žmogus dirba su kompiuteriu. Asociatyvi nuotr. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„8K“ yra „Ogmios centro“ dukterinė bendrovė, teikianti IT infrastruktūros, telekomunikacijų infrastruktūros bei elektroninių saugumo sistemų kūrimo, vystymo ir valdymo paslaugas.

„Baltnetos komunikacijos“ perims „8K“ vykdytus interneto ryšio ir telefonijos tinklo priežiūros darbus.

„Baltnetos komunikacijos“ perims „8K“ vykdytus interneto ryšio ir telefonijos tinklo priežiūros darbus. Taip pat – kompiuterių, gaisrinės signalizacijos tinklų ir apsaugos signalizacijos tinklų priežiūros bei įrangos ir kompiuterių perpardavimo paslaugas.

„Šiuo sandoriu tęsiame rinkos konsolidaciją ir stipriname savo poziciją ryšio, telefonijos bei IT priežiūros paslaugų rinkoje. „8K“ įsigijimas praplės mūsų teikiamų paslaugų portfelį apsaugos ir gaisrinės signalizacijos sistemų priežiūros paslaugomis, tai leis tam tikriems mūsų klientų segmentams pasiūlyti dar didesnį paslaugų paketą“, – teigia „Baltnetos komunikacijų“ klientų aptarnavimo skyriaus vadovas Aurimas Verbickas.

Šių metų vasarį „Baltnetos komunikacijos“ taip pat perėmė telefonijos paslaugų teikimą telekomunikacijų operatoriaus „Solocom“ klientams, taip įsitvirtindama didžiausios alternatyvių viešųjų fiksuotojo telefono ryšio paslaugų teikėjos pozicijoje.


Apie „Baltnetos komunikacijos“

„Baltnetos komunikacijos“ – viena iš informacinių technologijų ir duomenų perdavimo sprendimų rinkos lyderių Lietuvoje. Įmonė teikia kompleksines duomenų centrų, interneto ir duomenų perdavimo, IT priežiūros bei telefonijos paslaugas, skirtas šiuolaikiniam verslui. Vykdydama veiklą bendrovė vadovaujasi IT paslaugų valdymo standartu ISO/IEC 20000 ir informacijos saugumo valdymo sistemos standartu ISO/IEC 27001, taip užtikrindama aukščiausio lygio paslaugų teikimą klientams. Bendrovė įsikūrusi Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, joje dirba 130 specialistų.

Apie „Ogmios“ įmonių grupę

„Ogmios“ įmonių grupė – nekilnojamojo turto įmonė, kurios specializacija yra komercinio nekilnojamojo turto plėtra. Grupės metinės nuomos pajamos siekia 70 mln. litų per metus, ji valdo apie 300 tūkst. kv. m ploto komercinio nekilnojamojo turto, vertinamo daugiau nei 700 mln. litų, ir yra viena didžiausių nekilnojamojo turto įmonių Lietuvoje. AB „Ogmios centras“ – pagrindinė „Ogmios“ įmonių grupės bendrovė, lyderis komercinio nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo srityje. „Ogmios centro“ iniciatyva ir pajėgomis plėtojami ir valdomi visi nauji objektai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius