-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mineraliniai vandenys“ keičia pavadinimą

Bendrovės „Mineraliniai vandenys“ specializuotos gėrimų parduotuvės keičia pavadinimą: nuo antradienio parduotuvės klientų lauks su naujuoju vardu ‒ „Bottlery“.
Bottlery
Bottlery / Bottlery nuotr.

Iki lapkričio 14-osios duris atvers 11 „Bottlery“ parduotuvių Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje. Investicijos į parduotuvių atnaujinimą siekia daugiau kaip 500 tūkst. litų.

Parduotuvių pavadinimas ir koncepcija atnaujinama dėl kitais metais Latvijoje ir Estijoje planuojamos specializuotų parduotuvių tinklo plėtros, į kurią planuojama investuoti 1 mln. litų.

Specializuotos UAB „Mineraliniai vandenys“ gėrimų parduotuvės Lietuvoje veikia nuo 2005 metų. „Bottlery“ tinklo vadovė Baltijos šalims Aurinta Savickaitė teigia, kad atnaujinti parduotuvių pavadinimą bei koncepciją paskatino tiek planuojama plėtra, tiek pastebimi gėrimų kultūros pokyčiai Lietuvoje bei aplinkinėse valstybėse.

„Bottlery“ parduotuvėse bus prekiaujama 1050 skirtingų pavadinimų gėrimais, užkandžiais. Apie 40 proc. asortimento bus išskirtinis, tai yra, Lietuvoje parduodamas tik šiame tinkle. „Bottlery“ parduotuvių bendras plotas – 995,77 kv. m. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius