Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsa būti švelniu – iš Alpių pasaulio

Kuo mus žavi stebuklingas Alpių pasaulis? Savo begaline gaiva, minkštu grynu oru, sodrios žalumos pievomis... Dar tuo, kad iš šiose pievose besiganančių karvių pieno ir kakavos, pasitelkus unikalią receptūrą, jau 110 metų gaminamas nepamirštamo švelnumo šokoladas „Milka“. Tačiau šis skanėstas taip pat įkvepia drąsos būti švelniu su artimiausiais žmonėmis. To šiandien ypač trūksta.
Nepamirštamo švelnumo šokoladas „Milka“
Nepamirštamo švelnumo šokoladas „Milka“. / 15min.lt nuotr/
Temos: 2 Šokoladas Alpės

Šokoladas „Milka“ – už švelnų ryšį su artimaisiais

Dar kartą pasvarstykime – kas iš tiesų šiandien svarbiausia? Sėkminga karjera, turtingi namai ir solidi padėtis visuomenėje? Galima visa tai turėti, bet, jausti vidinę tuštumą. Priežastis – trūksta emocijos, švelnaus ryšio su artimiausiais žmonėmis. Tačiau kartais reikia tik nedidelio postūmio, kad mūsų pasaulis užsipildytų švelnumu. Galbūt net užtektų su mylimuoju pasimėgauti švelniaja „Milka“ arba pavaišinti šiuo skanėstu kolegas.

Europos švelniausieji griauna stereotipus

Kasdien kovodami už savirealizaciją ar savo vietą po saule, tampame atšiaurūs, abejingi, bijantys atsiverti. Tai neigiamai veikia asmeninius santykius. 2010 metais atliktas „Milka“ švelnumo tyrimas atskleidžia, kad kasdienė įtampa yra pagrindinė priežastis, dėl kurios dauguma europiečių nėra tokie švelnūs, kokie galėtų būti. Net 39 proc., arba 2 iš 5, europiečių teigia kartais juntą per didelę kasdienę įtampą, kad parodytų savo švelnumą artimiausiems žmonėms – draugams, kolegoms, šeimai.

Minėtasis tyrimas pateikia ir kitų staigmenų. Pagal plačiai įsivyravusius stereotipus švelniausios Europos valstybės titulą turbūt atiduotume italams ar prancūzams. Tačiau švelniausiųjų sąrašo trejetuke – vengrai, turkai ir portugalai. Paprastai itin švelniais laikomi italai įsitaiso aštuntoje, o prancūzai – net penkioliktoje sąrašo vietoje.

Pažadinkime švelniąją prigimtiems pusę

Šiandien žavi violetinė šokolado „Milka“ karvutė kviečia ne tik mėgautis tobulu Alpių pieno ir kakavos deriniu. Kiekvienam iš mūsų būtina suvokti poreikį dalintis švelnumu. Tik taip įveiksime vis labiau įsigalintį visuomenės susvetimėjimą ir šilto dėmesio viens kitam stoką. Šokoladas „Milka“ siekia pažadinti švelniąją mūsų prigimties pusę ir suteikia drąsos parodyti tą švelnumą. Taip visi kartu sukursime geresnį pasaulį.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius