Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferratum Group“ pajamos išaugo 40 proc.

„Ferratum Group“, vienos pirmųjų Lietuvoje ir pirmosios pasaulyje įmonės, pradėjusios teikti greitųjų kreditų paslaugas privatiems asmenims internetu ir SMS žinutėmis, pajamos 2010 m. sausio-gegužės mėnesiais išaugo 40 proc., lyginant su tuo pačiu laikotarpiu 2009 m.
GERONOMIKA logo
„Ferratum Group“ pajamos išaugo 40 proc.
Temos: 1 Pajamos

„Įvairiose šalyse rodikliai skiriasi ir yra glaudžiai susiję su bendra šalies ekonomine situacija. Negalime teigti, kad yra griežtas pasiskirstymas į sėkmingas ar mažiau sėkmingas rinkas Europos Sąjungos regione. Didžiausias augimas užfiksuotas tokiose šalyse kaip Švedija ir Suomija, taip pat Lenkijoje ir Latvijoje. Mūsų filialai veikia 13-oje Europos Sąjungos valstybių. Pastebėjome bendrą dėsningumą, kad brandesnėse rinkose, kuriose didelė konkurencija, pavyzdžiui, Skandinavijos ir Baltijos valstybėse, augimas yra lėtesnis nei naujose Centrinės ir Vakarų Europos rinkose“, – teigia „Ferratum Group“ regiono direktorė Sari Kauppi.

Vidutinis paskolos dydis įvairiose šalyse skiriasi. Didesnės perkamosios galios šalyse, pavyzdžiui, Skandinavijoje ir Nyderlanduose, vidutinis paskolos dydis yra didesnis. Priešinga situacija Rytų ir Centrinės Europos valstybėse, kur vidutinis paskolos dydis yra mažiausias, teigiama pranešime spaudai.

„Įvertinę savo klientų pasiskirstymą pagal amžiaus grupes matome, kad jis yra tolygus visose amžiaus grupėse nuo 21 iki 45 metų. Panaši tendencija vyrauja Lietuvos ir Latvijos rinkose,“ – aiškina UAB „Ferratum“ generalinis direktorius Vilmantas Midvikis.

Remiantis „Ferratum Group“ duomenimis, vidutinis tipinis klientas Europos šalyse yra 36-40 metų amžiaus moteris. Jauniausio amžiaus klientės yra Lietuvoje (36 m.), o vyriausios – Lenkijoje (40 m.). Didžiausias moterų klienčių procentas yra Lenkijoje (68 proc.) ir Lietuvoje (62 proc.), o mažiausias – Ispanijoje (45 proc.) bei Nyderlanduose (42 proc.).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius