-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geronomika: Atsinaujinusi „Vilniaus eglė“ siūlo komiso paslaugas ir investicinius briliantus (nuotraukos)

Antradienio vakarą sostinės centre duris atvėrė atsinaujinusi bene seniausia Lietuvos juvelyrinių dirbinių parduotuvė „Vilniaus eglė“, kuri savo veiklą pradėjo dar 1946 metais. Dabar joje siūloma paslaugų, kurių neteikia kitos juvelyrinių dirbinių parduotuvės.
Antradienio vakarą sostinės centre duris atvėrė atsinaujinusi bene seniausia Lietuvos juvelyrinių dirbinių parduotuvė „Vilniaus eglė“, kuri savo veiklą pradėjo dar 1946 metais.
Antradienio vakarą sostinės centre duris atvėrė atsinaujinusi bene seniausia Lietuvos juvelyrinių dirbinių parduotuvė „Vilniaus eglė“, kuri savo veiklą pradėjo dar 1946 metais. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Atsinaujinusi „Vilniaus eglė“ mena tikrai labai senus laikus, išsaugojome gilias tradicijas. Su mumis šį vakarą yra žmonės, kurie čia dirbo dar 1960–1970 metais“, – sakė parduotuvės atstovė Jovita Požėlienė.

Ji pažymėjo, kad parduotuvėje atliekant kosmetinį remontą buvo stengiamasi išlaikyti buvusią autentiką. Esą tarybinius laikus primenantis interjeras padeda pritraukti klientų.

„Turbūt nelieka barjero, žmonėms viskas čia atrodo prieinama. Užsienio piliečiai ateina pasižiūrėti, prisiminti tarybinius laikus. Jiems parduotuvė kaip muziejus. Norėjosi išlaikyti tą dvasią“, – aiškino J.Požėlienė. Todėl, pasak jos, atliktas remontas buvo tik kosmetinis.

Komisas ir investiciniai briliantai

Atsinaujinusi „Vilniaus eglė“ teikia keletą naujų paslaugų, kurių kol kas nesiūlo kitos juvelyrinių dirbinių parduotuvės. Viena iš tokių paslaugų – prekyba juvelyriniais dirbiniais iš aukso ir brangiųjų akmenų komiso pagrindais.

„Žmonės kreipiasi į mus norėdami parduoti turimus dirbinius. Yra tokių klientų, kurie nori įsigyti ne tiek šiuolaikiškų, kiek turinčių savo istoriją gaminių“, – naujos paslaugos atsiradimo priežastis aiškino J.Požėlienė.

Kita „Vilniaus eglės“ siūloma naujovė – investiciniai briliantai. „Investiciniai briliantai pas mus yra jau kokį mėnesį. Kaip investuojama į auksą, lygiai taip pat galima investuoti ir į briliantus“, – sakė parduotuvės atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius