Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. Banko „Snoras“ klientų skaičius per metus padidėjo 51 tūkst.

2009 m. pabaigoje banko „Snoras“ paslaugomis naudojosi kas trečias šalies gyventojas – bankas aptarnavo iš viso 1,089 mln. klientų arba 51 tūkst. (4,6 proc.) daugiau nei 2008 m. pabaigoje, teigiama banko išplatintame pranešime spaudai.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Permainingi ir dinamiški 2009 –ieji metai pareikalavo daug netradicinių veiksmų, todėl  praėjusiais metais finansų sektoriuje savo sprendimuose ir bankinių produktų pasiūlymuose klientams neretai „ėjome prieš srovę“ tiek mažmeninėje bankininkystėje, tiek teikdami paslaugas verslo klientams. Rinkoje kainoms kylant, mažinome mokesčius už banko paslaugas verslo įmonėms, o įmokų priėmimo mokesčius gyventojams sumažinome iki 0,99 Lt.  Be abejo, banko klientų gretas ženkliai augino patrauklios indėlių palūkanos ir plačiausias šalyje aptarnavimo tinklas apimantis ir tuos šalies regionus, kur bankinės paslaugos šiandien būtų neprieinamos“. – sako AB banko „Snoras“ valdybos pirmininko pavaduotojas, Mažmeninio verslo tarnybos direktorius Žoržas Šarafanovičius.

Mažmeninės bankininkystės segmente bankas „Snoras“ 2009 m. išsiskyrė toliau plėsdamas klientų aptarnavimo tinklą bei produktų spektrą: pirmasis Lietuvoje rinkoje pristatė alternatyvą terminuotiesiems indėliams – indėlių sertifikatus, pirmasis iš šalies bankų klientams pasiūlė tarpininkavimo paslaugą investuojant į sąskaitinį auksą ir aukso dirbinius (monetas ir luitus) bei įsigytų aukso dirbinių saugojimą. Praėjusių metų vasarą bankas „Snoras“ taip pat pristatė programą senjorams, kurios dalyviai – pensininkai ir žmonės su negalia, be kitų lengvatų, gauna didesnes palūkanas už terminuotuosius indėlius bei sąskaitų likučius, o už įmokų priėmimą programos dalyviams taikomas tik 0,5 Lt mokestis.

Per 2009 m. banko verslo klientų skaičius išaugo 2400 ir 2010 sausio 1 d. duomenimis siekė 16,5 tūkst.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius