Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: gerai užbaigti 2008 metai

Akademinei Kredito Unijai 2008 metai – dar vieni iš rekordinių metų. Praėjusius metus unija užbaigė valdydama daugiau nei 25 milijonus litų turto, kurių pagrindą, t.y. arti 20 milijonų litų, sudarė narių indėliai. Nariams išduotų kreditų portfelis taip pat buvo apie 20 milijonų litų.
Ekonomistas meta iššūkį ekonomikai.
Ekonomistas meta iššūkį ekonomikai. / Photos.com nuotr.

Kadangi praėję metai nebuvo ramūs visam finansiniam pasauliui, iš užsukančių narių vis dažniau sulaukiame klausimo apie unijos pelningumą. Čia irgi galima pasidžiaugti, kad unija dirba užtikrintai pelningai, sako AKU administracijos vadovas Aurelijus Daškevičius. Per praėjusius metus buvo pasiektas didžiausias pelnas per vienuolikos metų istoriją.

Jis viršijo 60 tūkstančių litų sumą. Galbūt lyginant su valdomu turtu gali pasirodyti, kad pelningumas yra nedidelis, tačiau reikia nepamiršti kad tai nėra unijos pagrindinis tikslas. AKU pagrindinė paskirtis yra teikti nariams tinkamas ir šiuolaikiškas finansines paslaugas. Praėjusiais metais įdiegta nauja paslauga nariams – internetinė bankininkystė. Džiugu, kad jau šimtais galime skaičiuoti narius, kurie sėkmingai naudoja šią paslaugą. Primename, kad darant pervedimus internetinės bankininkystės pagalba, nariams nieko nereikia mokėti.

Kaip ir visada, kovo mėnesį visus narius pakviesime į visuotinį narių susirinkimą, kuriame jau detaliai aptarsime pasiektus rezultatus bei kartu užsibrėšime naujus tikslus.

AKU yra didžiausia kredito unija laikinojoje sostinėje ir viena didžiausių visoje Lietuvoje. Unija šiuo metu vienija daugiau nei 3000 narių. AKU yra Asociacijos „Lietuvos kredito unijos“ narė ir viena iš Centrinės kredito unijos steigėjų, kuri papildomai užtikrina finansinį įstaigos stabilumą.

Daugiau geronomikos naujienų skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius