Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: Lenkijos kelionių rinkos lyderis pasirinko lietuviškąją skrydžių bendrovę

Lenkijoje prieš keturis mėnesius įsteigta lietuviško kapitalo užsakomųjų skrydžių bendrovė „flyLAL charters PL“ jau turi pirmąjį partnerį. Ji pasirašė strateginio bendradarbiavimo sutartį su Lenkijos kelionių rinkos lyderiu – kelionių organizatoriumi „Orbis Travel“.
Pavadinimas
Pavadinimas

Vasaros laikotarpiu „flyLAL charters“ iš Varšuvos ir Katovicų oro uostų skraidins turistus į populiariausius Turkijos, Graikijos, Ispanijos ir Bulgarijos kurortus, teigiama bendrovės pranešime spaudai.

„Orbis Travel“ paslaugomis per metus pasinaudoja apie 1 milijoną turistų. Kelionių operatoriaus paslaugas platina 29 „Orbis Travel“ biurai ir 1300 kelionių agentūrų.

„Džiaugiamės, kad mus pavyko pelnyti Lenkijos turizmo rinkos lyderio pasitikėjimą. Ši strateginio bendradarbiavimo sutartis su „Orbis Travel“ leidžia teigti, kad tvirtai įžengėme į Lenkijos rinką, siūlydami aukštos kokybės paslaugas už konkurencingą kainą. Vykdydami vasaros skrydžių programą būsime vienintelis „Orbis Travel“ vežėjas, ir tai yra svarbus bei įpareigojantis statusas“, - sakė „flyLAL charters PL“ valdybos pirmininkas Vytautas Kaikaris.

„Orbis Travel“ išvykstamojo turizmo padalinio direktorė Jolanta Kołodziejczyk sakė, kad jos vadovaujama bendrovė džiaugiasi galėdama pasiūlyti būsimojo sezono „flyLAL charters PL“ skrydžius Lenkijos turistams. Lenkijos kelionių operatorių rinkos lyderė „Orbis Travel“ tikisi, kad šis bendradarbiavimas bus naudingas partneriams ir „Orbis Travel“ klientams.

Skrydžiai iš Lenkijos bus vykdomi „Boeing 737-300“ lėktuvu, kuriame dirbs lenkų įgulos. Lėktuvas, kuriam suteiktas SP-HAA registracijos numeris, vakar jau atskrido į Varšuvos tarptautinį oro uostą. Pirmasis „flyLAL charters PL“ skrydis bendrovės „Orbis Travel“ užsakymu įvyks balandžio 24 d.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius