Sveiką ir nekaloringą japonų gaminį siūlantys verslininkai neabejoja, jog klientų jiems netrūks. Juolab kad įvairių rūšių sušius jie siūlo ragauti už nedidelę kainą.
Sušis lietuviams yra kodinis japonų virtuvės patiekalas. Todėl nusprendėme, kad restorane kol kas siūlysime tik kokybiškus sušius, bet už normalią kainą. Teigė sušių restoraną atidarę kauniečiai.
Nusprendę atidaryti vieno patiekalo – sušių – restoraną, jo įkūrėjai pirmiausia atliko tyrimą: socialiniame tinkle „Facebook“ apklausė kelis tūkstančius vartotojų. Ir suprato, jog ne jiems vieniems patinka skrandžius palepinti šiuo japonišku gardėsiu, tik kol kas pasiūla gana nedidelė, o parduodamų sušių kaina priešingai – vos įkandama eiliniam lietuviui.
„Todėl iš karto nusprendėme, jog kainomis nesilygiuosime į jau veikiančius restoranus, kur nedidelė sušių porcija kainuoja 30-40 Lt. Pas mus brangiausi sušių rinkiniai kainuos 16 Lt. Į sumą įskaičiuoti visi priedai ir dėžutė bei pagaliukai“, – sakė vienas iš restorano savininkų Dalius Pocevičius. Pašnekovo teigimu, sutaupyti jam ir partneriams pavyko per daug neišlaidaujant patalpų nuomai ir jų įrengimui. Be to, restorane darbuosis minimalus darbuotojų skaičius.
Trečiadienį Laisvės alėjoje 12A duris atvėrusioje maitinimo įstaigoje įsigytus sušius bus galima suvalgyti ir čia pat, ir išsinešti. Darbo dienomis restoranas dirbs 11–21 val., o savaitgaliais – iki 22 val.