Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika: parduota daugiau kaip po 35 proc. vasaros sezono kelionių į Turkiją ir Egiptą

Lietuvos išvykstamojo turizmo rinkoje besiformuojanti nauja pardavimų strategija, skatinanti keliones įsigyti iš anksto ir nelaukti paskutinės minutės, išties pasiteisino – TEZ TOUR vasaros sezono pirmųjų mėnesių kelionių Turkijos ir Egipto kryptimis parduota daugiau kaip po 35 proc.
Pavadinimas
Pavadinimas

Tarptautinis kelionių organizatorius, matydamas aktyvėjančią rinką ir neįtikėtinus išankstinių pardavimų rezultatus, didina skrydžių skaičių, kaip parodė „Spinter“ tyrimas, į labiausiai lietuvių pamėgtas poilsio šalis.

„Šį vasaros sezoną pradėjome tikrai sėkmingai – taikėme nemažai išankstinio pardavimo privilegijų, dėl kurių jau sulaukėme didelio poilsiautojų susidomėjimo“, – sakė TEZ TOUR vadovas Aleksandras Sukovas. – Įvertinę palankią situaciją turizmo versle ir galimą kelionių deficitą, didiname skrydžių skaičių Egipto bei Turkijos kryptimis.“

Dėl pokyčių rinkoje išankstiniai pardavimai tapo itin svarbiu aspektu kelionių pardavimo versle, todėl ir toliau jų metu bus taikomos ypatingos kelionių organizatoriaus nuolaidos bei kitos pridėtinę vertę vartotojui suteikiančios paslaugos.

Papildomi išvykimai į Egiptą, Hurgados kurortą, planuojami jau nuo kovo 19 dienos iki balandžio 16 dienos, penktadieniais. O visą gegužės mėnesį poilsiautojai į Antalijos regioną Turkijoje bus skraidinami kiekvieną dieną. Papildomi skrydžiai Antalijos kryptimi numatomi pirmadieniais.

TEZ TOUR šį vasaros sezoną savo klientams vėl suteikia galimybę ilsėtis keturiose populiariausiose poilsio šalyse: Turkijoje, Graikijoje, Ispanijoje bei Egipte. Vasaros sezono naujienos – galimybė apsilankyti Maljorkos, Malagos (Ispanija) ir Rodo (Graikija) kurortuose. Tai paįvairina nuolat užsienyje poilsiaujančių klientų atostogų krypčių sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius