-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „airBaltic“ keleivių srautas išaugo trečdaliu

Gegužę didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic“ per Vilniaus, Palangos bei Rygos oro uostus skraidino 217,5 tūkst. žmonių – lyginant su tuo pačiu metu pernai, tai 33 proc. daugiau. Skrydžių padaugėjo nuo 3096 praėjusių metų gegužę iki 3607 šiemet.
Pavadinimas
Pavadinimas

Keleivių srautas iš Vilniaus oro uosto išliko stabilus. Gegužės mėnesį oro bendrovė iš Lietuvos sostinės skraidino beveik 12 tūkst. keleivių ir atliko 218 skrydžių. Iš viso šiemet skrydžių skaičius Lietuvos rinkoje sudarė 1514, o oro bendrovės paslaugomis naudojosi 76,5 tūkst. žmonių, teigiama išplatintame pranešime.

Balandį startavęs oro tiltas tarp Palangos ir Rygos žada bendrovei gerus rezultatus. Per du mėnesius tarp vakarinių Lietuvos ir Latvijos oro uostų „airBaltic“ lėktuvais skrido beveik 5000 keleivių – 2373 balandį ir 2415 gegužę. Lėktuvai skrido su daugiau nei pusę užpildytų vietų – užpildymo rodiklis siekė 62 proc. Tarp Palangos ir Rygos balandį-gegužę oro bendrovė atliko 148 skrydžius.

Praėjusį mėnesį „airBaltic“ dar pagerino skrydžių punktualumo rodiklį – oro bendrovės lėktuvai 94 skrydžius iš šimto atliko numatytu metu arba ne ilgesniu kaip 15 minučių uždelsimu. Vilniaus oro uosto duomenimis, skrydžių punktualumas sudarė 97,7 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius