-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geronomika. „Doleta“ plečia užsienio partnerių tinklą

Lietuvos medinių ir medžio-aliuminio langų, fasadų bei durų gamintoja „Doleta“ birželio pradžioje pasirašė ilgalaikio bendradarbiavimo sutartis su Olandijos, Prancūzijos ir Rusijos statybų bendrovėmis ir planuoja 10-15 proc. medinių langų eksporto augimą.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Minėtų šalių statybų bendrovės „Doletą“ pasirinko, kaip patikimiausią partnerį Lietuvoje, kuris gali užtikrinti kokybiškos produkcijos tiekimą užsienio rinkoms, o tai yra svarbus įmonės ir jos veiklos įvertinimas tarptautiniu mąstu, atversiantis kelius naujoms produkcijos realizacijos galimybėms bei dar aktyvesnei plėtrai užsienio rinkose“, – išplatintame pranešime cituojamas Liutauras Daubara, UAB „Doleta“ generalinis direktorius.

Anot „Doleta“ vadovo, planuojama, jog sėkmingai prasidėjęs bendradarbiavimas vėliau leis su kiekvienu iš partnerių sudaryti strateginės partnerystės sutartis ir dar labiau plėsti eksporto apimtis.

L.Daubaros teigimu, naujieji „Doleta“ prekybos partneriai anksčiau bendradarbiavo ir su kitais Lietuvos medinių langų gamintojais.

„Užsienio partnerių sprendimą pasirinkti „Doletą“ didžiąją dalimi lėmė tai, jog esame vienintelė medinių langų gamintoja Lietuvoje, įdiegusi papildomą langų kontrolės programą, kuri leidžia užtikrinti galutinio produkto kokybę, funkcionalumą ir ilgalaikiškumą, tad tai ir buvo vienas svarbiausių veiksnių renkantis partnerius Lietuvoje“, – sako jis.

Bendrovė 2008 metais eksportavo 50 proc. visos bendrovės produkcijos. Šiais metais, kaip ir praėjusiais metais didžiąją dalį „Doleta“ produkcijos planuojama eksportuoti į Rytų, Šiaurės, Vakarų Europos valstybes bei Japoniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius