-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geronomika. Krepšinio aistruoliams – pusšimtis nemokamų kelialapių į Lenkiją

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas restoranų tinklas „Čili“ 48 savo klientams padovanos galimybę gyvai stebėti Europos krepšinio čempionato varžybas Lenkijoje. 24 aktyviausi „Čili“ restoranuose veikiančios „Čempionų akcijos“ dalyviai laimės po kelionę dviem asmenims.
Krepšinio kamuolys
Krepšinio kamuolys / „Scanpix“ nuotr.

Artėjant Europos vyrų krepšinio čempionatui Lenkijoje, kuriam jau dabar aktyviai besiruošdama prakaitą lieja Lietuvos rinktinė, „Čili“ restoranuose iškelta krepšinio vėliava. Antrosios šalies religijos sekėjai tinklo „Čili“ restoranuose galės ne tik laimėti kelionę į Europos čempionatą ir krepšinio kamuolius bei rinktinės marškinėlius, bet ir nemokamai valgyti, teigiama išplatintame pranešime.

„Artėjant svarbioms krepšinio varžyboms, šiuo virusu su visa šalimi užsikrečia ir tinklo „Čili“ restoranai. Esame Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjai, todėl norime padovanoti šventę ir savo klientams, suteikdami galimybę ne tik stebėti čempionato kovas, tačiau ir laimėti tokių prizų, dėl kurių pats Sėkla galėtų barzdą nusiskusti“, – žaismingai akciją komentavo „Čili“ restoranų tinklą valdančios UAB „Čili Holdings“ marketingo direktorius Vytis Venslauskas.

Rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais, kai visą Lietuvą krės krepšinio karštinė, „Draugų“ kortelėse kaupiami „Čili litai“ virs nauja krepšinio valiuta – „Čempionų litais“. Kaip ir dera tikriems čempionams, jų vertė bus gerokai didesnė nei įprastos valiutos. Sukauptais „Čempionų litais“ galima bus atsiskaityti kaip tikrais pinigais. Taigi „Čili“ draugai, porą mėnesių kaupę „Čempionų litus", po čempionato į „Čili" galės užsukti be piniginės.

Be to, aktyviausiai „Čempionų litus“ kaupę aistruoliai dovanų gaus krepšinio kamuolių su krepšininkų parašais bei Lietuvos krepšinio rinktinės aprangos komplektų. Krepšinio akcijos metu „Draugų“ kortelės turėtojai galės pasveikinti vieni kitus dovanodami savo sukauptus „Čempionų litus“. Tad norintys padaryti malonų siurprizą bičiuliams galės jiems iš „Draugų" kortelės svetainės pervesti savo sukauptą turtą ir padovanoti išsvajotą kelionę į čempionatą.

Šiuo metu restoranų tinklo „Čili“ „Draugų" kortelę turi daugiau kaip 120 tūkst. lankytojų.

Atsivertus „Čili“ restoranų meniu bus galima sužinoti, kokius patiekalus labiausiai mėgsta Lietuvos rinktinės vyrai. Užsisakiusieji vieną iš „čempionų patiekalų“ – Manto Kalniečio mėgstamus keptus koldūnus su mėsa, Ramūno Butauto dievinamus šaltibarščius ar kitokius krepšininkų pamėgtus valgius – į savo sąskaitą gaus dvigubai ar net trigubai daugiau „Čempionų litų“.

„Čili“ restoranų tinklas yra ne tik Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas. Puoselėdamas mūsų šalies krepšinį, „Čili“ remia Lietuvos ateitį – jaunučių ir vaikų krepšinį. „Čili“ yra rugpjūčio 6–16 dienomis Kaune vykusio Europos jaunučių vaikinų krepšinio čempionato rėmėjas. Populiariausių šalies restoranų pavadinimas puošia ir būsimų čempionų – Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos „Čili“ komandos, šiais metais jau tapusios čempione šalies berniukų A pirmenybėse „Pirmasis iššūkis“, – marškinėlius.

„Kaip tikri lietuviai, esame aistruoliai iki savo šaknų, todėl remiame ne tik vyrų rinktinę, bet ir jaunąją būsimų čempionų kartą. Mūsų tikslas – sujungti skirtingas žaidėjų kartas, kurias vienija vienas siekis – pergalės Lietuvai“, – sakė V.Venslauskas.

„Čili litus“ čempioniški pakeitė nuo rugpjūčio 7 d. Jų skaičiavimas vyksta nuo nulio, akcijos valiutą bus galima kaupti iki rugsėjo 30 d. Puotą už „Čempionų litus“ galima bus surengti spalį.

„Čili Holdings“ valdomas restoranų ir kavinių tinklą sudaro 81 viešojo maitinimo vieta. „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“, „Čili bistro“ bei „Čili kava“ veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Ukrainoje bei Rusijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius