-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Star Holidays“ bendradarbiaus su 200 šalies kelionių agentūrų

Kelionių organizatorius „Star Holidays“ užbaigė derybas ir sutarčių pasirašymą su strateginiais partneriais. Nuo šiol bendrovės kelionių paslaugomis pradeda prekiauti beveik visos Lietuvos kelionių agentūros.
Pavadinimas
Pavadinimas
Temos: 1 „Geronomika“

„Star Holidays“ generalinio direktoriaus Martyno Laivio teigimu, bendrovė pasirašė strateginio bendradarbiavimo sutartis su daugiau nei 200 kelionių agentūromis, numatančiomis bendrovės organizuojamų kelionių pardavimą kiek daugiau nei 300-uose skirtinguose prekybos taškuose visoje Lietuvoje.

„Vedant derybas su potencialiais partneriais, siekėme sukurti klientams maksimaliai prieinamą ir lanksčią kelionių paslaugų platinimo sistemą bei platų ir tolygiai išsidėsčiusį prekybos bendrovės paslaugomis tinklą visuose šalies regionuose. Drąsiai galiu teigti, jog pilnai įgyvendinome užsibrėžtus tikslus ir nuo šiol galėsime keliautojams užtikrinti efektyvų bei operatyvų aukščiausios kokybės aptarnavimą“, – išplatintame pranešime cituojamas „Star Holidays“ generalinis direktorius.

M.Laivio teigimu, šalies poilsiautojai savo kelionių partneriu pasirinkę „Star Holidays“ bendrovę, jau gali įsigyti skrydžius į daugiau nei 15 populiariausių Turkijos, Graikijos, Ispanijos ir Bulgarijos kurortų, kuriuose poilsį galima rinktis iš beveik 500 viešbučių.

Pirmasis bendrovės organizuojamas poilsinis skrydis įvyko birželio 11 d. į Bulgariją, o nuo praeito šeštadienio bendrovė pradėjo vykdyti poilsinius skrydžius į Turkiją bei Graikiją. Šiuos skrydžius „Star Holidays“ atliko bendradarbiaudama su oro linijų partneriais, tuo tarpu ateityje dalį skrydžių vykdys su tai pačiai grupei priklausančia oro linijų bendrove „Star 1 Airlines”.

Kelionių organizatorius „Star Holidays“ priklauso bendrovei „Star Team Group“, valdančiai ir oro linijų bendrovę „Star1 Airlines“. Bendrovė yra pasirašiusi strateginės finansinės partnerystės sutartis su Ispanijos kapitalo įmone „Viajes Martel s.a.“, Graikijos kompanija „Kalamaki Travel“ ir Lietuvos kapitalo bendrove „AT Investicija“ bei ketina vystyti ne tik išvykstamąjį turizmą iš Lietuvos, bet ir skatinti atvykstamąjį į Lietuvą.

Bendros „Star Team Group“ įmonės investicijos per pirmus trejus metus gali siekti nuo 15 mln. iki 40 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius