-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Star Team Group“ pasirašė bendradarbiavimo sutartis su strateginiais finansiniais partneriais

Martyno Laivio vadovaujama „Star Team Group“ pasirašė strateginės finansinės partnerystės sutartį su užsienio bei vietos bendrovėmis. Sutartys numato finansinę paramą vystant atvykstamąjį turizmą į Lietuvą, poilsinius užsienio kurortus, o taip pat bendradarbiavimą vystant įvairius turizmo bei aviacijos projektus.
Pavadinimas
Pavadinimas

„Star Team Group“, šiuo metu valdanti naują kelionių organizatorių „Star Holidays“ praeitą savaitę pasirašė finansinės partnerystės sutartis su Ispanijos „Viajes Martel s.a“ (metinė apyvarta 79 mln. EUR.) bei Graikijos „Kalamaki Travel“ (metinė apyvarta 16 mln. EUR.), pagal kurias sutarė vystyti ne tik išvykstamąjį turizmą iš Lietuvos į Graikiją ir Ispaniją, bet ir atvykstamąjį į Lietuvą, teigiama išplatintame pranešime.

Anot M. Laivio, šios bendrovės investuos į turistinių srautų, nukreiptų į Lietuvą, pritraukimą savo šalyse.

„Šis bendradarbiavimas numato plačiaformatę paramą mūsų įmonių grupei, vystant ir plėtojant abipusį turizmą. Tai pirmoji tokia sutartis, šalies turizmo istorijoje“, – sako M. Laivys.

Lygiagrečiai šiai sutarčiai, bendrovė pasirašė ir strateginio finansinio bendradarbiavimo susitarimą su Lietuvos įmone „AT Investicija“, kurios pirminė investicija sieks 5 mln. litų

Lietuvos kapitalo įmonės „AT Investicijos“ steigėjas yra verslininkas Darius Žakaitis. Bendrovių pasirašyta sutartis numato tarpusavio bendradarbiavimą vystant įvairius turizmo bei aviacijos projektus.

„Star Team Group” bendrovei priklauso kelionių organizatorius „Star Holidays“, o bendros įmonės investicijos per pirmus trejus metus sieks nuo 15 mln. iki 40 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius