Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „SUN“ sidras Lietuvoje pristato dar nematytą rinkodaros naujovę

Sidro „SUN” gamintojai, siekdami išpopuliarinti savo gėrimą, pristato naujieną Lietuvoje – milžinišką sidro skardinių konstrukciją. Iš daugiau kaip 2,5 tūkst. sidro skardinių sustatytas, beveik 1,5 tonos sveriantis statinys atkartoja įprastos „SUN“ skardinės išvaizdą, tik yra daugiau kaip 3,5 m. aukščio.
„SUN“ sidras Lietuvoje pristato dar nematytą rinkodaros naujovę.
„SUN“ sidras Lietuvoje pristato dar nematytą rinkodaros naujovę. / Organizatorių nuotr.

Iš viso pastatyti 3 statiniai iš „SUN“ sidro skardinių. Visi norintys gali juos pamatyti didžiausiose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos MAXIMA parduotuvėse. Iki šiol, Lietuvos rekordų agentūros „Factum“ duomenimis, aukščiausias statinys iš skardinių buvo kiek didesnė nei 2 m. aukščio piramidė.

„Nesistengėme specialiai siekti rekordų. Mūsų tikslas – netradicinėmis rinkodaros priemonėmis dar kartą priminti apie naują, šiais metais pasirodžiusį tikrą sidrą, kuris jau surado savo vartotojus ir suteikti jiems džiaugsmo, todėl ir sukūrėme šią gigantišką sidro skardinę“, – sako Marijus Kirstukas, UAB „Kalnapilio-Tauro grupė“ generalinis direktorius.

Tam, kad idėja būtų realizuota, „SUN“ sidro rinkodaros ir pardavimų skyriai dirbo kelias savaites, statydami skirtingas konstrukcijas sandėliuose. Galiausiai, šešių žmonių komanda 3 dienas praleido statydama didžiules sidro skardines MAXIMA parduotuvėse.

„Visuomet palaikome savo partnerių novatoriškas idėjas, kurios ne tik padeda sudominti pirkėjus tam tikru produktu, bet tuo pačiu padaro įdomesnį ir parduotuvės interjerą. Sidro skardinių konstrukcija, ko gero, vienas didžiausių ir įspūdingiausių statinių mūsų parduotuvėse“, – sako MAXIMA LT, UAB Rinkodaros ir pardavimų departamento direktorius Saulius Jonaitis.

Šį pavasarį rinkoje pasirodęs sidras „SUN“ priklauso „Kalnapilio-Tauro grupei“. „SUN“ obuolių sidras yra natūraliai fermentuotas iš 100 proc. obuolių sulčių, “SUN” kriaušių sidras yra natūraliai fermentuotas iš 100 proc. kriaušių sulčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius