-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geronomika. „Vagos prekyba“ savo įstatinį kapitalą padidino 2 mln. litų

UAB „Vagos prekyba“, valdanti didžiausią Lietuvoje knygynų tinklą, 2009 m. liepos 28 d. savo įstatinį kapitalą padidino 2 mln. litų. Nuo šiol bendrovės įstatinio kapitalo dydis – 2,8 mln. litų.
Pavadinimas
Pavadinimas

Ši papildoma finansinė injekcija sustiprins 40-ies knygynų tinklo VAGA finansinį stabilumą. Dalis finansinių lėšų bus panaudota atidaryti naują knygyną, kuris duris atvers jau rugpjūčio mėn. pabaigoje, Vilniaus prekybos centre „Ozas“.

Kaip teigia UAB „Vagos prekyba“ generalinis direktorius Vytas V. Petrošius, papildomi pinigai leis ne tik modernizuoti senuosius knygynus ir kurti naująjį, optimizuoti procesus įmonės viduje, bet ir labiau subalansuos pinigų srautus. Taip bendrovė sustiprins savo, kaip patikimo partnerio, pozicijas rinkoje šiuo sunkiu verslui laiku.

UAB „Vagos prekyba“ daugiau kaip 12 metų yra mažmeninės knygų prekybos lyderė. Bendrovė, kurioje dirba 181 darbuotojas, aktyviai plėtojanti knygynų tinklą įvairiuose Lietuvos miestuose, VAGOS ženklu pažymėtuose knygynuose prekiauja ne tik visų Lietuvos leidyklų knygomis ir knygomis užsienio kalba, bet savo pirkėjams gali pasiūlyti įvairių kultūrinių prekių asortimentą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius